-
Radiohead fanları Radiohead in en beğendiiniz albümü ve en favori 3parçasını yazarmısınız??? Örneğin ben -Kid A- Idioteque, The National Anthem, I Might Be Wrong!!
-
yorum yok
-
neden yorum yok radiohead dinnemiomusun?
-
ya şarkılar tek albümden olmak zorunda mı :)
ben bütün parçalara hayranım bütün albüm olarak bence hail to the thief çok ii parçalar da:go to sleep/A wolf at the door/the gloaming bence...
-
bencede..radiohead in bütün albümleri züper..ama en çok hangisi dersen idioteque , paranoid android , creep..amnesiac albümü dinlerken hayattan uzakta bambaşka bi dünyaya gidiosun hail to the thief te gülümsüyosun...hepsi radiohead eseri deilmi..;) ne farkeder..;P
-
yok tek albümden olmak zorunda diil!
aslında bu anketi yapmamın nedeni birazda Radiohead dinnienlerin çokluğunu öğrenebilmek!:) anladıım kadarıyla piyasa olmayan şarkılar daha çok hoşuna gidio? eğer öle düşünüosan aynı düşüncedeyiz!:)
-
Adamlar her albümde başka bişey yapıolar dimi yapmadıkları yok! ama ne yaparlarsa süper oluyo! burda bahar şenliklerinde konsere çıkıcaz 3 yabancı şarkı çalma hakkımız var ozamana kadar 3 şarkı seçmeliyiz!:)
tabi sizler Radiohead fanlarının yardımıyla!:)
-
radiohead dinlemek kolay diildir :P
şaka maka az da olsa biraz müzik alt yapın yada ciddi bi dinleyici olacaksın ki radioheadden sıkılmadan dinleyesin yoksa ya bu ne kapatın şunu moduna giriolar..
sen de konserde kesinlikle creep i çalmalsın bence idiotuque de önericem ama onu orijinal haliyle çalmak birz zor kendmden biliorm :)
-
ya radiohead çalmak tabiki zor ...;) zaten adamlar bir sürü alet kullanıolar..çok ilginç bi müzik..ne yazıkki radiohead dinleyen pek insan yok etrafımda tanıdığım insanlar daha yeni yeni keşfediyo..ben müzik konusunda çok bilgili bi insan deilim ama thome yorke u izlerken onun o girdiği mod u hissetmek cdyi defalarca dinlerken dünyadan dünyaya geçmek fln varya ..işte o duygu züper...
-
bir numaradır kendileri.