-
altyapı demek herşey demek değil unutmayın. grup hoşuma gitmiyo dünyanın en iyi grubuda olamaz.
-
dream theater dışında bana bir üçüncü grup söyleyebilirmisiniz?
Radiohead 'e her anlamda kafa tutabilecek
Tekrarlıyorum
Radiohead şu an yaşayan ve virtüöz numaraları değil ,gerçek müzik yapan en büyük gruptur.
Ben sevmem etmem diyeceksenizde boşuna yer kaplamayın.
-
No surprises!
Gel onu bir de bana sor.The Verve'den The Drugs Don't Work,Oasis'ten Stop Crying Your Heart Out ve Jeff Buckley'den Last Goodbye.Oof of!Tom MacRae'i ve Elliott Smith'i de tavsiye ederim sana.
-
Tip ve Müzik
Dostum trash yapanlar çok mu yakışıklı zannediyorsun?O zaman sana Brad Pitt ya da Johnny Depp'i dinlemeni tavsiye ediyorum odu mu? :p Damarlara laf söyletmem! Sözüm baranthalas'a..
-
No surprises!
paul weller - you do something to me (hala daha)
msp - everlasting
pj - black
bunlar da yıllandılar ama hala çok fenalar
-
No surprises!
Eyvallah.Ama forumun konusunu baltalamayayım ben.Radyokafaya dewam!
-
radiohead vokaline çirkin diyen zihniyet!!! ayıptır günahtır.Adam yüz felci geçirmiş zamanında,o haliyle bir kızı sevmiş o da yüzvermemiş kendini bestelere adamış ve son derece duygusal bir insana böyle yakıştırmalar yapmak yanlış...Tamam sevmiyor olabilirsin ama burada fanları varken daha seviyeli yorum yapabilirsin.Bence dünyada alternatif rock varsa kurucusu RadioHead'dir.
-
felcin ilerlemesinin sebebi ise babsının bi boksör olması ve thom yorkeyi boks yapmaya zorlaması belki buyüzden dişlerinide yutmuş ama bu gırtlağından dha ii ses çıkmasını sağlamış galiaba sana katılıorumalternatif rockda radiohead ve muse :)
-
felcin ilerlemesinin sebebi ise babsının bi boksör olması ve thom yorkeyi boks yapmaya zorlaması belki buyüzden dişlerinide yutmuş ama bu gırtlağından dha ii ses çıkmasını sağlamış galiaba sana katılıorumalternatif rockda radiohead ve muse :)
-
1) Paranoid Android
2) Lucky
3) Karma Police
ama hepsi güzel harbiden ;>