-
[::K.İ.L.İ.T::]Bu MetallicA yı küçümseme kompleksini anlayamıyorum..Türkiyede rock müzikle ilgilenip MetallicA dinlemeyen yoktur (hatta müzikle ilgilenen herkes en az 1 MetallicA şarkısı dinlemiştir!)Nerde MetallicA hakkında bir yazı görseler hemen bok atmaya başlayan kitleyi anlayamıyorum..Kendileri yada dinledikleri gruplar daha mı iyi daha mı büyük işler başarmışlar MetallicA dan ? Eline gitar alan herkes kirk hammett a bok atar ? kendileri daha mı iyi solo atıyorlar yada yazıyorlar ? Eline baget alan herkes lars a bok atar..tamam belki adam dave lombardo değil ama dikkat edersiniz her şarkının oluşumunda parmağı vardır ! ekşisözlükte "metallica ya bok atıp karizma yaptığını sanmak" diye bir entry var..orda yazılanları gidin okuyun bence..çünkü eğer MetallicA olmasaydı belkide %90 ımız şuan yalın'la beraber "zaliiim oyun bozaağağağaaan" diye cadde de takılıyor olurduk !!!
-
[::K.İ.L.İ.T::]bencede metallica çok iyi bir grup. bende bilmiyorum neden bok atılır. belki kıskançlıktır sebebi.adamlar yapıyoki bu kadar ünlü olmuşlar.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Metallica alemin kralıdır.Bok atanlara gelince Allah akıl fikir versin
-
[::K.İ.L.İ.T::]belki de mtv'nin suçudur? başta klip bile çekmeyen bi grup en sonunda mtv müzik ödüllerine bile çıkarsa bok atılabilir. gayet doğaldır. mtv müzik ödüllerinde onları görünce içim cız etti resmen.. tabii bi de hiç bişyden haberi olmayıpta bok atanlar var onları da hiç takmamak lazım..
-
[::K.İ.L.İ.T::]ozentilerde metallica ya bok atip prim yapma modasi wardi bi ara.
hala da war.
popcu elemanlarin uzerinde bile metallica t-shirt u..
bu hale dusurenler utansin.
-
[::K.İ.L.İ.T::]ayrıca Metallica'ya bok atanlar,kıskananlar bilsin ki Metallica grammy alan ilk gruptur metal dalında.89 yılında Jethro Tull'e kaptırdıkları grammy ödülünde bile bu sefer ilk kez grammy de çalan grup oldular."One" ı çalmışlardı.işte Lars'ın yorumu:
"Eğer kazanmak istemedik dersem yalan söylemiş olurum.Ödül töreninde,milyarlarca insanın önünde aday olduğumuz parçayı çalmak muhteşemdi.Ve o parçayı başka bir yerde daha iyi çalamazdık".
Zaten ertesi yıl aldılar.Hala Metallica'yı çekemeyen varsa iyice araştırsın.Bırakın zavallıcıklar giysinler t-shirt leri(özentilerden kastım bende giyerim ara sıra).Gerçek saygıyı biz nasılsa gösteririz.Cadde de yürürken kız arkadaşına Nothing Else Matters ı söyleyen zihniyet bizden olamaz.Metallica asla bıkılmayacak ve beni müziğe imrendirecek ve yaşları ne olursa olsun dinleyeceğim 4 grubun başıdır.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Metallica'ya bok atanlar ya şimdinin "MUHTEŞEM GRUPLARI" Linkin Park , System of a Down...Vs şeyler dinliyor ve onların müzik yaptığını sanıyor ve yine o gruplaşma ile bu türün babası yani Metallica ya baş kaldırıyolar bunlar hep bak herkes seviyo ama ben sevmiyorum ben bilmemkimi seviyorum ben daha zekiyim daha karizmayım kimsenin dinlemediğini dinliyorum havalarındalar ,
bazıları ise dediğiniz gibi kıskançlıktan ,
ama şu bi gerçekki o bok atanlar bile Metallica'nın EN AZ iki şarkısına bayılıyordur (ki bence hemen hemen hepsi muhteşem)
bazıları Kirk'e Santirani'den ders alsam ondan daha iyi olurum diyo o adamın elinden pedalını alsan öyle kalır diyo sonra aynı şahış kalkıp Lars davul çalmayı kendi kendine öğrenmiş rezil herif diyo
dikkatinizi çekerim bu yorum aynı kişi tarafından yapılıyo ve şu çelişkiye bakın biri ders almıl olmaz biri kendi öğrenmiş yine olmaz...
böyle zihniyetler zaten dinlemesin Metallica'yı...
Türkiye'ye geldiklerinde gördü cümle alem hangi konserde bu kadar izdiham oldu , mefistodaki imza gününü eminim hatırlıyorsunuzdur istiklale girmek mümkün değildi baştan sona kadar.
Aslında o bok atanları hiç tınlamamak lazım ama...
### MASTER of PUPPETS ###
Yalan mı ?? :)
-
[::K.İ.L.İ.T::]Harbi ne konserdi ama...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Son zamanlarda fazlaca ticari oldukları için olabilir. Şahsen ben şu için dinlemiyorum ama And Justice for All ve Master of Puppets albümü benim için hala ayrı bir yere sahiptir.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bok gibi şarkılar oldugu için :))))))))))))))