-
[::K.İ.L.İ.T::]Arkadasim Lars Ulrich, olayi kisisellestirmene gerek yok sen metallica'ya bok atanlara deil bana bok atmaya calisiyosun eger olaya boyle yaklasacaksan al yukarda mail adresim adam gibi soyle soyleyecegini sonra olayi kocakari muhabbetine cevirme.
Ben hicbir yerde soad ya da linkin park(ikisini de sevmem, sadece soadin sozleri baya anlamlidir onlar da turk dusmaniymis) dinliyorum onlar metallicadan daha iyi demedim, ben bi kere metallica'nin artik yavas yavas dusmeye basladigini ve zaten metallica uyelerinin de artik bittiklerini ama hala eskisi gibi olabileceklerine inandigimi soyluyorum. Adamlarin muziklerini dunyaya gore degistirmeleri bana hicbisey ifade etmiyo dedim. (Yani adamlar paraya doymusken neden piyasa muzigi yapmaya calisiyolar ki...)
Lars Ulrich kendisi ogrenmis diye kotu demedim, orda adam gibi okursan bazi elle tutulur kulakla duyulur ornekler vermistim. Lars Ulrich'in and justice for all'daki performansinin muthis oldugunu soyledigimi hatirliyorum.
Sen tinlama ama gercekler boyle bi grubun muzigini sevebilirsiniz ama adamlarin olene kadar yanindayiz diye bi olay bence olamaz adam muziginde bu kadar buyuk bi degisiklik yapip kimseye bunu neden yaptik diye bi aciklama yapmassa (onceden de soyledigim gibi) yani kendi dinleyici kitlesini skine takmassa ben onlari hic takmam..!!!
-
[::K.İ.L.İ.T::]metallica dunyanın her ulkesınde buyuk bır kıtle olusturmustur kesınlıkle ınsaların metallicaya bok atması kıskanclıkdır ve metallica bır cok ınsanın enstruman calmasına,rock kulturunun yayılmasına neden olmus bı grupdur sımdı arkadaslar kac tane bole grup var sıze sorarım?
OBEY YOUR MASTER!(linkin park solıstının mtv vıdeo odulunu alırken soledıgı soz metallica uyelerını gostererek -yorum yapmıyorum)
-
[::K.İ.L.İ.T::]şu Lars Ulrich meselesi harbiden de daha uzar gider herhalde.Bi ara bende poo_fighter dostumuzla bunu tartışmıştım hatırlıyorum ama Metallica'yı kötülediğini hatırlamıyorum hatta And Justice'de Lars kendini aştı demiştim ve o da katılmıştı.Yani diyeceğim şu Lars Ulrich nick li dostum.Bende Metallica fanıyım ama eleştri kaldırabilmemiz lazım ben poo_fighter ı tanımıyorum ama mantıklı şeyler yazıyor.Yani o da bilinçli bir eleştirme yapıyor yerine göre.Bence böyle düşünen insanları ciddiye almak gerek.Laf sokucağımız adamlar Metallica dan hiç haberi olmadan eleştri yapan HIYAR lar olmalı.Metallica büyüktür,kral dır.ama herkesin kusuru vardır.Ben bi kusurları olduğuna inanmıyorum ayrı tartışılacak bişey ama bilinçli dinleyicilerin eleştirilerine değer vermeliyiz.Bu işler böyle yürür.Tekrar yazıyorum ben tarafsız bir insanım burada kimse ile polemiğe de girmem çok gerekmedikçe ama eleştiri kaldırmak lazım.eyw........
-
[::K.İ.L.İ.T::]Arkadaşlar her zaman iyi olanlar eleştirilir, kıskananlar ise b.k atarlar. Bu insanın kimyasında bilinç altında yatan bir olgudur. Maalesef çoğu insan alkışlamak yerine beğenisini b.k atarak belirtmeye çalışır.
Metallica ya karşı hiçbir hayranlığım yok ama eğer yeni nesil 100 kişiye en ünlü grup adını söyler misiniz dediğinizde %90 ı Metallica diyeceğinden de hiç şüphem yok. Popüleritesi gereği Metallica yı bilmeyen, dinlemeyen insanlar her zaman dikkat çekmek için, toplum önünde marjinal olmak için Metallica yı yerden yere vurmaya çalışırlar... Metallica yı milyonlar delicesine dinliyor, dinlemem, beğenmiyorum, müziği bana uymuyor dersen sorun yok ama iş b.k atmaya geldi mi hoppp 1 dakka kardeşim demek gerekir...
Bazı gerçekleri görmezden gelirsek kendi gerçeklerimizi de görmeyiz karanlığımızda kayboluruz...
-
[::K.İ.L.İ.T::]anlayamazlar..
Kendilerini bi bok sanarlar...
Ve kendi grupları veya sevdikleri gruplar Metallicadan iyi değildir.
Bu bok atanlar eminim Mefistoya girmek için 1999'da istiklalde sabahlayanlardır.
Ve bu adamlar hala metallica dinlerler...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Metallica'ya bok atarım... Ama tek nedeni Kirk tür...
Kirk gibi bir kabiliyet düşmanına nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.
Eskiden çok iyi trash yapıyorlardı , Lars bunda en büyük etkendi!
James ve Jason da iyiydi.
Ama tarzları rock a yaklaştıkça görmeye başladım ki yapamıyorlar... Yani en azından benim için ve dinlediğim gruplar da onlardan kesinlikle iyi benim için... Guns N Roses , Slash's Snakepit , Deep Purple , AC/DC , Queen , Europe ,Steelheart, Van Halen , Mr Big...
Bence hepsi metallica dan iyiler...
-
[::K.İ.L.İ.T::]eskiden belki metallica mükemmel diyebilirdim ama şimdi değil.
-
[::K.İ.L.İ.T::]şundan çok eminim: metallica ya bok atanların hepsi metallica konserine bilet alacakların başında gelirler unutmayın farklı ol popüler ol popcu ol ve "zaliiim oyun bozaağağağaaan"
-
[::K.İ.L.İ.T::]Metallica 'the black album'dan' sonra dagaya cikmisken indi. bence ondan
st.angeri dinledinizmi hic dostlar.
olmuyor yakismiyorum..
bir zamanlar unforgiven, one calan metallica st. anger cd sini yapmis olduguna halen inanmam icin 30 sahit lazim.
-
[::K.İ.L.İ.T::]süphesiz Metallica müthis bir grup. yillardir zirvedeler. bence millet bundan kiziyor: cünkü albüleri satiyor ve bayagi bi meshurlar...bir rock grubun öyle olmamasi gereken diye düsünenler var.bence bundan...