Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünya'nın en iyi solo gitaristi kim?

• yito546 • 30 Mayıs 2004 12:15 • #432610
    sizce kim?ya da kimler?bunları bilmek isterim....bence john petrucci....sizce kim.........
  • baranthalas • 30 Mayıs 2004 14:50 • #432611
    duygu yüklü solo dersen slash derim..adam gitarda sözlerin ne demek istediğini gayet iyi yansıtıyor (bkz: sweet child o mine)
    vahşi thrash soloları ise jeff (slayer) ya da zakk wylde
    ya aslında duruma göre en kazma gitaristler bile acaip sololar yazabiliyorlar (bkz: kirk hammett ve yaptıkları)
  • ozzhan • 30 Mayıs 2004 17:04 • #432612
    bence joe satriani ya da kirk hammett
  • ScarFace • 30 Mayıs 2004 17:18 • #432613
    ya yine mi? beyler bıkmadınız mı "en iyi" muhabbetinden şimdi biri kirk diyecek ben severim şahsen sonra kirk kötü gitarist diyen elbet çıkacak sonra uzayacakta uzayacak.Bırakalım artık bunları.Daha tartışılacak neler var...
  • ercu • 3 Haziran 2004 22:05 • #432725
    en ıyı dıye bısey yoktur sadece bu ısın sana gore bana goresı vardır.BENCE dunyanın en ıyı sololarını atan adam steve vai dır blues,country,heavy,hardrock daha neler neler adam teorı kullanarak delı gıbı solo atıyo ama bu bana gore olan bısey ama forumda bahsı gecen gıtarıstlerde baya ıyı.....
  • supra • 7 Haziran 2004 06:40 • #432830
    ahmet pipinella,richard pristin,süleyman dağarcık ve
    sanyorum mınımeyşın of kastilteyşın albümü ile CORC GUBARAK
  • MoreBaSs • 7 Haziran 2004 17:37 • #432853
    Tabiki de John Petrucci...
  • Duyulmaz • 11 Haziran 2004 02:47 • #432951
    John 6 Teli yemiş ve adına Yamaha, gitar çıkarmış olabilir ama Victor Wooten'ın üzerine solo slapte geçecek adam tanımam.Eh be kardeşim böyle slap mi kullanılır.O adamın slap tekniğini kullanan ya da becerebilen dyim var mı?(Ben rastlamadım)Herkez klasik slap ama o adam farklı.Victor Wooten derim başka adam demem.Vital tech tones 2 yi al ve 1. soloyu dinle.Anlayacaksın.
  • Alassai • 5 Ağustos 2004 11:53 • #436077
    Peki ben Joe Pass ya da Stanley Jordan desem ne olacak? Teknik dersen bu babalarin üstüne eleman çok azdır herhalde. Ama en iyi diyorsunuz kardeşim. Neyin en iyisi? Gitar dediğin tekil bir şey değildir ki. Hele müzik hiç değildir. Karakterden sözetmek daha doğru olur sanırım, yani, kim bu alete özgün (bu lafı da boku çıktı, kendine has diyelim) bir ses getiriyor. Mesela Bill Friesel, çoğu albümünü dinleyemem bile ama adam nev-i şahsına münhasırdır.
  • Alassai • 5 Ağustos 2004 19:31 • #436097
    Hasan Cihat Örter değil, Hasan Cihat Örter Bey diyeceksin. Arkadaş kendi telefonunu "Buyrun ben Hasan Cihat Örter Bey" diye açıyormuş. Hayranı olan bi arkadaşım aramış kendisini, bunu duyduktan sonra da tiskinmiş.