-
Ona da eğildim birara ama hemen doğruldum. Çabalarına saygı duyuyorum ama bana yetersiz geliyor. Ama doğrusu çok tartışacak durumda değilim çünkü dinleyeli çok oluyor.
-
Joe Satriani
John Petrucci
Kirk Hammett ===> bu şerefsiz biraz daha kassa milleti kasıp kavurur ama para tatlı geliyo şerefsize yatıyo o da... ama en çok sevdiğim gay sex yapmak istediğim ender insanlardan biri :P nıhahaha zuhahaha asdfasdfsadfasd
-
dikkat et cidara hasar vermesin.
-
kuşkusuz eşref akbay...özellikle son albümü olan "escape from iconia" da atmış olduğu sololardaki ruh tek kelimeyle çıldırtıcı...bulun,buluşturun dinleyin..
-
Jimmy ve Kirk.....
-
düşündüm taşındım böyle bir şey yapayım mı diye, ama sonunda açıklıyorum. Hiç çalmamama rağmen (bas çalıyorum) en iyisi benim. Grungy kardeşimi üzeceğini bilsem de açıklamak zorundaydım. Artık bu soruyu sormazsınız değil mi?
[hadi yeni bir ilmek açıp dinlediğimiz, sevdiğimiz, beğendiğimiz/bir şeyler öğrendiğimiz gitaristleri bunların nedenleriyle yazalım.
Ben başlatayım mı? koca göbeği, güzellikten fazlasıyla nasip almış gitarı (lucille), kendim için fikirler kaçırdığım sololarıyla ben B.B. Kingi çok seviyorum. (unutmayın bakın dünyanın en iyi solo gitaristi B.B kingi seviyor.)