-
Tek bir şey diyorum...
o ümit davalak bekhım olmak ya da yapılmak isteniyor sanırım. moda şimdi bu.
ilkönce i(llan)mansız, şimdi de davalak.. demek böyle böyle, iyice köreltecekler bizi, o yönden de. Bir de bu kişileri (severek)dinleyen insanları düşünsenize(onların yerine de biz düşünelim), adamın dünyası ne küçük,ne kadar sığ suları.
aptallaştırılıyoruz her yönden, milletçe. buna müziği de alet ediyolar şimdilerde. anfilerinizin sesini sona kadar açın ve bir dakika boyunca dinletin müziğinizi hergece saat 9'da, o dünyası küçük insanlara. en azından şoklama olur, sistemi bi an için bozulur, belki sinirlenir, belki uyanır. onlar uyanmasa da gençler kesin uyanır(algıları hep açıktır onların).
(çok mu uçtum ne. çalışmaktan beynim sulandı, şu an gitarım-anfim yanımda olsaydı bu dediklerimi aynen yapardım ama :))
not: bir ara her pazar saat 16 gibi anfimi balkon kapısına dayayıp, mfö'den 2 adet parça yayınlıyodum sokağa. yumuşak.. akıp gidiyodu sokak.. kimse de ne itiraz ne isyan. ben de içerde içiyodum. bu kıyağımı unutmayın diyodum bi de içimden :)
-
Tek bir şey diyorum...
tuhaf bi millet olduğumuz için...gidip o adamın albümünü de alan olur......üstelik o albüm.....türkiyede...öyle bi satar ki.....rock ın metalin babalarının albümleri dururken müzik marketlerde millet su gibi sel gibi gidip ümit davala alır....sonumuz kötü...hepimiz medyanın kurbanlarıyız.... caner ve tülin....bir yarışmadan felakete nasıl ulaşıldığının kanıtıdır!....insanın beynine zorla sokuyorlar şakıları......zalim miş ..... bütün müzik marketler kanallar müzik programları kafeler sanki çok dehşet bir parçaymış gibi abanıyor....dersanede önümde oturan kızın son ses açık olan walkmenin den zalim yankılanıyor....ve ne yazıkki bütün ortamlarda ayak üstü bile olsa duyduğumuz bu zırvalar kulak aşinalığı yoluyla beynimize kazınıyor...insanların gözünü kapattılar!....kulaklarını tıkadılar! ne verilirse yutan bir toplum olduk.....kaliteden söz ederken bile.....ne kadar kalitesiz bir ortamda olduğumuzu düşünüp susmak geliyor insanın içinden.......şöhret ve para delisi bir gençlik!....asimile olmamaya devam edelim arkadaşlaar!....farkımızın ne demek olduğunu görmeliler artık....
-
sana hak veriyorum.
bende geçen gün gördüm hööhh dedim (ohaa hatta çüş falan oldum )ya cidden bende anlamıyorum nasıl bir zihniyet var bu insanlarda bu adama kaset yapıyorlar,klip çekiyor lar vede turne olayınada girerler şimdi
bu adamı dinleyenleri kınıyoruuuuuummmmmmm...
midemi bulandırıyor bunun gibiler
-
türkiye magazinin kurbanı !!!.....onun kasetini alan insanlar oturup paparazi takip eden versiyonlar...zihniyetleri ancak hangi mankenin hangi kıyafetle hoş olduğu hangi pop çunun hangi topçuyla yattığına eriyor......zihniet top listlerde...asılı kalmış...artık istiyorum sende ol asabi bak nediyo kayahan abi lafından anlam türetmeyi başara bilen...bir topluluk......bir kitle.....kısacası imha edilesi bir canavar haline geliyor toplum........biz susuyoruz....onlar bağırıyor..........peki biz ne zaman suskunluğumuzu bozucaz?... tişörtlerimizi elimizden alan kafeleri işgal eden küçük zihniyetleriyle ortada kuru gürültü çıkaran bu kitleye karşı yapmamız gerekenler olmalı....birşeyler düşünmemiz gerekiyor ciddi olarak!....
-
kesinlikle haklısın dostum katılıyorum sana.Ama bu bir kısır döngü haline geldi.Bu işlerin raconu pop oldu maalesef.Ama balonu sönecek onunda yani ben öyle düşünüyorum
-
sönsün zaten balonu!:) bu kadar şiştiği yazık yani...
-
bana balon daha da şişiyormuş gibi geldi... sönmeyecek de patlayacak sanki :)) ve etrafındakilere büyük zararlar verecek... kazanan bizler olacağız... ben buna inanıyorum...
-
aslında buda farklı bi bakış açısı kazanan biz olalımda.....
-
kimse kimseyi bir albümü alması için, birinin yaptığı işi beğenmesi için zorlamıyor. zaten o tarz işleri de beğenenler için kimsenin yapabileceği birşey kalmamıştır. tek yapabileceğimiz oturup kendi aramızda birşeyler yapmamız. onlar artık bu dünyadan değiller. demek istediğim buydu. başkalarının ümit davala'nın vs.'nin yaptıklarını beğenmeleri eğer hoşunuza gitmiyorsa, bu sizin beğenilme isteğinizden kaynaklanıyordur. ben kendi beğendiğim sanatla başbaşa mutluyum. ve popüler tayfanında benim beğendiğim şeyleri beğenmesini zaten istemiyorum. benden uzak dursunlar.
-
sen seyret destek ol müzikten çok anlayan ??? efendi.İzle ruhun açılsın sonra sende çıkar öyle albüm.sen kendin dedin oğlan işte girmiş müzik dünyasına.Sert olamaz asla