-
bari ismini değiştirsinler ya! rezil olduk!!
-
Heyy!!! Birileri bizle dalga geçiyor olmalı!!! 50 cent ve Müslüm Gürses!!! Coke Cola organizatörleri, bizi müzikten yoksun insanlar olarak mı görüyor arkadaşlar! Daha çok kola içilsin diye bunlar yapılıyor, kanmayın! Tamamen satış ve reklam için yapılmış afedersiniz nokta koyamayacağım BOKTAN bir festival... Yabancılar bu festivali gördüklerinde eminim ki bi taraflarıyla bize gülecekler. Halimiz içler acısı, rock festivalinde bile pop var. Ne kadar acıdır ki, rock festivalinin önünde bile pop müziğin damgası kocaman duruyor. Sinirlendim yine, yazmıyorum daha fazla...
-
50 Cent i getiriyorlar adamlar yetmez mi? Olay kaliteli veya kalitesiz gruplar değil, olay Rock festivalinin pop a dönüşmesi... KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM
-
valla öküz gibi adam gelecek yurtdışından o belli bir de deftones, linkin park, disturbed, H.I.M. gibi gruplarla iletişimde oldukları düşünülürse eklenecek isimleri beklemek geliyor!
Nasıl yani? Hmm daha eklenecek isimler varsa, peki bekliyoruz o zaman.
Zaten pop/rock karışımı bir konsepti var ki bu festivalin. Festival yetkililerinin de aksini iddia ettiklerini sanmıyorum zaten. Adı bana hiçbirşey ifade etmiyor açıkcası. Ben sadece 3 günlüğüne oraya gitmeme, kamp kurmama, parama değsin istiyorum. Gecen sene cok eğlenmiştim mesela.
-
Rezilliktir bu yaa..
İsme bak Rock'N Coke yok canım daha neler...
Burda yetkililere sesleniyorum: Kaybolmayan Rock istiyoruz Kaybolmayan Rock...
-
ya nasıl iş bu ya? komik sadecece gülüyorum umarım 50 cent sahneden düşer ve ölür!!
-
amerikan emperyalizmini dünyaya kabul ettirmek için ideal ... sadece coca cola için!!!
hem... rock...cola ?!? ne alaka...
-
ben bunu yazmıştım ama isim vermemiştim.Allah tümünü davul etsin.Daha ne diyeyim
-
bir avuç zırtapoz bunlar elli sentide müslümü de ekleyecekleri isimleride...Bu rezilliğin son bulması için bütün popçu zırtapozları hatta limp bizkit cart curt hepsi aynı sahneye çıkıp dünyanın en büyük konserini wersinler ondan sonra toplu sex yapsınlar ondan sonra sabaha hiçbiri biebirinin yüzünü görmek istemesin sonra beslensinler çiftleşsinler üresinler sonlrada mutlu olarak ölsünler bu böyle kardeşim değiştiremeyiz ama iyi olan herzaman gerçek rock n rolldur
.bunu ne nu metal zımbırtısı nede bok festivalleri nede değiştirilen enstrümanlar engel olabilir.Rock eline gitarı distörşını davulu bası alıp isyan müziği yapanın yaptığı müziktir!Kaptan Jack Sparrow'un rocker tanımına iyi kulak asın yurttaşlar ruhunuzu kaybetmeden.Poptan olan sistemden olan lağım kokan TV kanallarından rahatsız olunuz.Ve unutmayın gerçek rock kötüler tarafından kıskanılan rock dır.Sakın kafaya takmayın bu fareleri..Çocukluğumuzdaki hikayeler gibi anafikiri ve mutlu son yok bu masalın sonunda..Ya da gündüz bi bakın şu TV ye ya da farketmez akşamda bakın sonra düşünün, bunları yiyerek yaşıyo babamız abimiz komşumuz ve ülkenin tüm geri kalanı..O yüzden sesinizi çıkarmayın çünkü şehrin lağımının döküldüğü yerdede aynı koku, müzik ve şarkı sözleri var.Şunu iddia ediyorum standardize edildi çünkü bi insanın şarkı listesinde Teo-şebo,Eminem,Korn,Metallica,linkin park(bu ruhsuz grubun iki vokali var biri hip hop tarzı söylüyo biri de black metal vokali gibi) elli sent cart curt olunca bunu çeşitlendirip vita yağı suratlı seda sayanıda bu renkli pastaya sos yapmaları biraz normal oluyo.Bu yüzden kardeşlerim bi çizgi vardır bunu aşarsak bokunu çıkarır bizimkiler ve rock,ellisent ve müslüm gibi isimleri aynı yazı tahtasında bulunabiliyo.Bu söz sahibi insanları kim bu kadar kızdırdı da bu rockerlara dashack gecer gibi bu festivalleri düzenliyolar.Naaptıık biz bu adamlara annelerine axl rose tecavüz mü etti..Bilemiyorum dostlar yaşasın pink floyd,led zeppelin,doors,cobain,GnR,AC/DC,accept,K.hammet.....
-
Kardeş bundan sonra Dünya Ahiret kankamsın...
Senin gibi bilinçli insanlara ihtiyacımız var hoja..
Senin hatrına ROCK DİNLEYİCİSİ KİMDİR? tanımlamamı bir kezde buraya yazıyorum...
Rock dinleyicisi rock dinniyorum ayağına yatıp aşk şarkılarının altına rock sesleri koymuş grupları dinlemez (şebnem ferah, teoman, haluk levent, evanescence v.b. gibi)
Rock dinleyicisi rock dinliyorum ayağına üstüne siyah tişört geçirip karı kız peşine koşmaz..
Rock dinleyicisi eskiden deli gibi headbang yaptığı grupları üç beç farklı çığırtkan grup görünce satmaz üstüne arkasından konuşmaz (metallica ya yapılanlar en iyi örnektir)
Rock dinleyicisi müziği bir kenara atıp vokal yakışıklı die güzel die gidip o grubun albünü alıp sonrada bu işi gerçekten yapanlara bok atmaz (The Rasmus, Evanescence v.b. gibi)
Rock dinleyicisi o müzik değil bu müzik o güzel değil bu güzel die müzik türleri arasında kesin yargıya varmaz ama sevmediği müzik tarzlarını fazla sallamaz (rap, pop ve arabeske bazılarının yaptığı gibi)
Rock dinleyicisi sanatçının ta kendisidir sanatçı halkının sorunlarını dile getirir eline gitar alıp seni seviyorum aşkım tarzında şeyler sölemez banel kaçar (Sanatçıları susmuş bir ülke öksüz kalmış bir çocuğa benzer. M.K.Atatürk)
Rock dinleyicisi dinlediği rock gruplarının ülkesinin vatandaşı gibi davranmaz, özenmez, özendirir...
Rock dinleyicisi isyankardır, hayatın acı yönlerini söyler, açık sözlüdür, kalıba göre şekil almaz, piyasa yapmaz, müziğini sistemi eleştirmek veya düzeltme amaçlı kullanır başka amaç için kullanmaz...
Rock dinleyicisi öznenti değildir ama dinlediği kişilerin yaşam tarzlarını örnek alabilir. Bu çok ince bir çizgidir ve sürekli yanlış yorumlanır...
Rock dinleyicisi dinlediği müzik ingilizce,almanca v.b. dillerde olmasına rağmen arkadaşları arasında konuşurken ''eyvallah baba''
''sağol kardeş'' yerine ''thanks man'' ''o.k.'' ''yeah'' gibi cümleler kullanmayandır...
Rock dinleyicisi hernekar dinsiz die yorumlansada rock dinleyicisi Dünya'lı olduğunu savunandır ve etnik ve dini kökene önem vermeyendir. Kendisi istediği dine mensup olabilir bu durumda özgür olduğu gibi zaten özgürlük savunucusudur..
Rock dinleyicisi hayatınızda görebileceğiniz en anlayştı insandır..
Rock dinleyicisi biraz kabadır ama vicdansız değildir.
Rock dinleyicisi pisikopat olabilir ama tamamiyle kötü değildir.
Rock dinleyicisi sadist olabilir ama tamamiyle mazohist değildir.
Rock dinleyicisi herkesin kendisi gibi olması için çaba göstermez çünkü o hertürden insana ihtiyaç olduğunu bilir. Rock dinleyicisi enerjinin + ve - den doğduğunu bilir. Hem iyiye hem kötüye ihtiyaç olduğunu bilir. Çünkü rock dinleyicisi bilirki bir şeyi değerli kılan onun zıttıdır.
Rock dinleyicisi hayattan korkmaz. Meslek edinme, gününü gün etme, hayatını idam ettirme gibi kaygıları yoktur. Rahattır.
Rock dinleyicisi bir şeyi en zor sevendir. Bu yüzden en iyi seçici rock dinleyicisidir. En kaliteliyi rock dinleyicisi tayin eder.
Rock dinleyicisi ölümden korkmaz. Uyuşturucu, alkol, sigara, extasi kullanabileceği gibi zevklerine uygun olarak kullanmayabilirde.
Rock dinleyicisi kafasına göre takılandır. Eleştirilmeyi sever, eleştirmeyi sever ama yarın onun için yeni bir gündür ve tüm herşeyi unutabilir.
Rock dinleyicisi etik değildir. Delidir, manyaktır, akıllıdır ama yinede o bir insandır.
ROCK DİNLEYİCİSİ İÇİNDE OLUNMASI EN ZOR İNSAN KATAGORİSİDİR ....