-
rock dinleyicisi "poser" değildir.
-
DEFOLSUN GİTSİN PİS EMPERYALİSTLER...
rock sisede durdugu gibi durmaz,alternatif festivallere tam destek...
-
emperyalist amerikanın son oyunu işte..rock'n coke muş..ne colası be abicim bi rocker ın resmi içecee Bira dır yaw.zaten 50 cent gibi bi amelenin geldii festivale kim gider bilmiyorum yani
-
DURUUUUUNN Bİİİ!!
Millet oks..sakin olun artık İggy&The Stooges geliyomuş,kimse biletlerini iade falan etmesin bi adam gibi rocker çıktı!oks!!
(bu arada gidersem sırf İggy için artık öbürlerinde çadıra girer uyurum;))
-
yahhu sizde bu işin b.kunu çıkartınız tamam herkez biliyor rock'coke'un bukadar kötü bir organizsyon yaptığını ama bubu hakında bu kadar çok topc açmaya ne gerk var bir kere aıldı tartıştık
-
yooo olmaz onur! yanlış düşünüyosun!! şimdi bende açıcam bi tane! acaba benimkine ne yorum yapıcaklar diye! milletimizdeki bu yönetme sevdası oldukça sen daha çok görecen bunları..
birde 23 ağustosta gel.. yok rokın kok çok iyiydi yok çok kötüydü falan.. rahat yirmi topik olcak burda..
-
:)))
-
bu arada 'erkin koray' da çıkıcak haberiniz varmı bilmiyorum belki bi tek ben bilmiyorumdur ama..
-
ewt elff...... haberim var biliyorum.... aslında çıkan bazı gruplar çok büyük hata yapmiş.......
-
mor ve ötesi o hataya düşmedi..
bazen iş paraya bakıyo yaa barışa rock ta çıksa belki şimdi alacagı paranın yarısını zor bulucaktı..
ama işte paranın gözü çıksın:)))