-
Pink Floyd? olay budur!
-
türünün babası yaa daha ne olsun :))!
-
Bence Steve Morse Blackmore'un yerini çok iyi kapattı ve çok güzel şeyler yaptı hatta yapmaya devam ediyor.
-
selam floyd cular bu gece oturup garaj forumunun taa dibine vurup bu konuyu çıkardım zor oldu ama başardım :P
millet osuruk osuruk gruplarla adamlarla uğraşıyor içim cız etti hade bu konu batmasın dibe yine yazın bişiler..
-
ben pink floyd`u sadece wish you were here, the wall ve final cut`tan ibaret sananlardan nefret ediyorum. onlara bes basan bir ton albumu var daha. gidin bir ummagumma dinleyin, atom heart mother dinleyin. pompeii videosunu izleyin. hala izlerken icim bir tuhaf olur. nasil bir istir bu adamlarin yaptigi anlamayamadim hala.
-
Selam,
Ben elimdeki tüm pink floyd albüm ve notalarını attım. Çok ciddiyim... yaşım belli bir yere geldi....bünye kaldıramıyor floydu.... 1-2 intihar eşiğinden döndükten sonra...sağlığım için en iyisi olacağına karar verdim.
Bilmem anlatabildim mi :)
-
pink floyd is pink floyd
onun ne tanımı var ne de başka bir ismi
onyedi stüdyo albümü ve üç kuşak dinleyicisi ile dağıldıktan yıllar sonra bir grup hala kendi adından bu kadar çok bahsettirebiliyor ve hala albümleri durmadan satıyorsa ona başka bir isim ve ya tanım yapılamaz