Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

. . . MTV metalcilerine duyuru . . .

• Ktulu • 1 Temmuz 2004 19:05 • #434046
    bu ne ya ne boktan bi yazı yazmışım :D Kendimden utandım
  • JackSparrow • 1 Temmuz 2004 23:06 • #434052
    Ktulu kardeşim güzel yazmışsın...
    Benim'de çok faklı bi konuya deyinesim geldi...
    Şu anda MTV'nin çıkarttığı ve önümüze metalci punkçı diye koyduğu elemanlara bir bakın...
    Mideniz kalktı değilmi... İşte bunun farkında olan yaşları genç ama harbi rocker bi çok genç harbiden metal yapıp MTV'ye vidoe çekmediler...
    Süper şeyler çıktıyor ortaya bundan 5 yıl sonra görüceksiniz...
    Hardcore, rapcore, new age punk, R&B v.b. piyasanın gerektirdiği müziği yapan grupların hepsi sönmüş ve 80 yıllardaki gibi yine heryerde sadece harbi metal yapan gruplar çalıcak...
    Hem ülkem açısından hemde dünya açısından buna inanıyorum...
    Hadi hayırlısı...
  • Ktulu • 2 Temmuz 2004 01:44 • #434072
    .
  • asthenia • 2 Temmuz 2004 14:07 • #434094
    anlamıyorum ya nedir bu yeni çıkan türleri kurutma isteği metal en iyisi düşüncesi birkere bu nefret ettiğiniz grupların bilmemnelerin de oldukça büyük gir fan kitlesi var ve bu insanların %90ı bu grupları piyasa oldukları için değil hoşuna gittiği için dinliyor! nedir bu sizdeki hep metal olsnculuk bilmemne hem bir de kendi açınızdan düşünün etrafta tek müzik metal var ve o yokolan grupları dinleyen insanlar metal t-shirtleriyle ortalıkta dolanıyorlar... saçma ya forum cıvıdı... bu sitede üyelik iptal ettirilebiliyomu?
  • Ktulu • 2 Temmuz 2004 17:05 • #434105
    :) Söylediklerimde beni haklı çıkardığın için teşekkür ederim..

Hiçbir şey söylememe gerek bile bırakmadığın için...
  • AmonDüül • 2 Temmuz 2004 17:24 • #434107
    hayırlısı neyse o olur.
  • anaemics • 20 Ağustos 2004 00:26 • #437294
    dostlar bi rasmus yıllar geçince hala olduğu yerde duruyor olacakken ac/dc, black sabbath gibi gruplar efsaneleşmeye devam edecektir..
  • baranthalas • 20 Ağustos 2004 00:42 • #437295
    eğer rock barlarda hala 80 lerin metali çalıyorsa bu gruplarda bir şey vardır..eğer yaşarsam ben ölene kadar şu an dinlediğim müzikleri dinlerim..çünkü yenilik yok..herkesin bok attığı metallica gibi ikinci bir grup çıkabildi mi ? ya da iron maiden gibi ?
  • No_Remorse • 20 Ağustos 2004 12:00 • #437306
    hala jetro tull dinniyorum ve zevk alıyorum ama ne yapayım ben turn table gibi bu işe gıcıklık katan şeyleri sevmiyorum ama yeni gruplarda ise iyi bir potansiyel görüyorum ve bazılarını çok iyi buluyorum
  • ercu • 20 Ağustos 2004 21:54 • #437374
    valla ben baranthalas a katılıyorum bedne hala uriah heep,ıron,metallica falan dınlıyorum yenılıgın olmaması ınsanların yenı seyler cıkartma ve pıyasda tutunma arzusu