Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türkü cafe-7 rock bar-0

• metal_milita • 6 Temmuz 2004 23:47 • #434244
    Çok ilginc dimi sadece bir sokakta daha önceden bildiğim 3 adet rock bar varken şimdi hiç bir rock bar kalmadığı gibi üstüne 7 tane türkü cafe acılması nereye doğru ilerlediğimizi düşündürüyor valla ileri gitmediğimiz kesin.Son olarak bu türküye karşı olduğun anlamına gelmesin sevmem ama sonucta gecmişi bize dayanan öz bir müzik olduğu için saygı duyarım ama sonuc böylemi olmalıydı.İzmirde yaşıyorum bir çok kente göre sosyal acıdan bir çok avantajı olmasına rağmen sayısı 5 i gecmeyen rock bar veya cafe kaldı ama görüyorsunuz sadece bir sokakta 7 tane türkü cafe bence acı verici...
  • karete • 7 Temmuz 2004 00:51 • #434248
    esnafın halinden anla iş yapıyorsa turku cafe açsın ama harbi ya rock kalmadı :( oda açılsında ......boşver yaa
  • karete • 7 Temmuz 2004 11:30 • #434265
    ne demek istiyosun geri kafalı cahil kendini beğenmiş vs geri kalan hakaretler :))
  • Lucifer77 • 7 Temmuz 2004 16:10 • #434278
    adam doru diyo be karate..ne demek esnaf kazansın??burda tartışılan konu türkiye de rock kesimin iyice kısıtlanması..zaten televizyon radyo da paso türkü,arabesk,pop..bi de türkü cafe ler türemeye basladı ki yandık yanii
  • metal_milita • 7 Temmuz 2004 16:47 • #434283
    Millet ben bu yazıyı sosyal kültürümüzün nereye doğru yol aldığını göstermek için yazdım arkadaşım sen bunu bi ticari failiyet olarak algıladın karate.Bu siteden esnafın durumunu tartışcak pozisyonumuz yok
  • karete • 8 Temmuz 2004 00:29 • #434305
    abi adamın biri var sureklı yazdığım forumları okuyup milleti gaza getirecek kelimeler yazıyo ben sadece şaka yapmıştım onlarla dalga geçmiştim ama anlamadınız neyse bu takib işinede gıcık oldum
  • mortimer • 8 Temmuz 2004 15:35 • #434324
    kara jonem ben seni tanıyorum merak etme :)) ya da et!!!! ya arkadaslar hakılısınız ankarada hatırı sayılır mekanlardan çok az kaldı ama şu da bi gerçek ki millet müzisyenlere önem vermiyo hani tipinde bi asilik oluyo cafeye gidiyosun çalmaya başlıyosun ordan denyonun teki geliyo ya vıdıvıdıdan vıdıvıdıyı çalsana diyo ne yaf bu?ala ala sonrada cafe istiyorus olmasssss neden derseniz önce müziğin yaygınlaşması gerek nasıl mı? mesela ben hamile yengemin karnına sürekli bu tarz parçaları koyuyorum mecburen dinliyolar çekirdekten yetiştiriyorum adamımı herkese bak bu şöyle böyle müzik dedik mi bitti iş.... özenecekler bilgi edinmeye başlıcaklar bi süre sonra nolcak cafeler açılacak.... aha işte bu!!!!! tabi ben bunları göremicem 70 yıl sonra olur heralde :))

hayaller hayaller hayaller elimize bi türlü geçemeyen soyut şeyler işte......
  • JackSparrow • 8 Temmuz 2004 16:22 • #434328
    Türkü piyasadır rock dinleyicisinden daha fazla dinleyicisi vardır dolaylı yoldan yatırım ona yapılıyo eğer bizdeki rock dinliyorum diye geçinen ergen gençlik avril, blink182, Greenday, offspring, puddle of mudd gibi grupları bırakıp harbiden yaptığı işlere saygı duyulası rock müzisyenlerini dinleseler ve geniş bir kitle yaratsalar tabiikide Rock bar ve cafeler açılır ama nabalım elimizde yeterli malzeme yok ben bile grubumla bi barda günlüğü 50 milyona çıkıyorum düşünün yani kişi başı 10 milyon ve haftada 2 gün....
    Ama türkü çalan arkadaşlarım bakıyorum kişi başı 50 kağıt alıyolar üstelik program başına neden çünkü bizim bara gelen kişi sayıyı 30 türkü cafeye giden kişi sayısı 60-70... Ulan adamlar 50 kişi geldimi beğenmiyo biz 35-40 bilet sattımı seviniyoruz ne iştir bu ya....
  • Muad Dib • 15 Temmuz 2004 13:36 • #434583
    izmir guide olayım dedim

bahsettikleri yer uğrak olsa gerek. alsancakta muzaffer izgü sokağında bak bu bir. zaten o sokağa gir ilerle uğraktan sonra kaos var bi de sardunya var bu da iki. hani çok da tavsiye edilesi yerler diil ama sordun diye. ondan sonra yan sokağında bunların roi var hemen biraz ilerisinde de b.i.o.s.( dejenere türkçe dedektörü sağolsun harflerin arasına nokta koydurttu bana yok öyle bişi aslında) die hafta sonları canlı müzik yapan bi yer var. bak bi daha belirteyim tavsiye etmiyorum.
    sen en iyisi bas git bornovaya orda (hoş yaz geldiği için çoğu yer kepenklerini kapattı) dungeon var, yaz boyu açık canlı müzik. yaz bittikten sonra ozze var, berry blues var,terminal varmış, hede varmış hödö varmış. bi de varmış da varmış...
  • metaligirl • 18 Temmuz 2004 17:13 • #434741
    Arkadaşlar "esnaf" adı üstünde esnaflık yapar. müzik esnafın işi diildir... Dolayısıyla müzik bahanesiyle açtığı bir kafeden para kazanması müzisyenlerin işine gelmez....