Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Marilyn Manson

• Lucifer77 • 7 Temmuz 2004 15:57 • #434277
    Her ne kadar müzik kritikleri çokça farkında olmasa da, Marilyn Manson'ın 'weird' goth ve endüstriyel sound'u son yirmi yılın en görkemli müziklerinden biri oldu ve Reverend Manson'ı ana akım popüler müziğin karşı kahramanlarından biri haline getirdi.Ruhunu şeytana sattığı iddia edilen Marilyn Manson beğensekte beğenmesekte bu piyasada kendine bir yer edindi.Sahne şovları,muhafazakar kesimi oldukca kıllandıran ve kızdıran bu adam bizleri uyaran,hakkımızı savunan ve görüşlerimizi,söyleyemediklerimizi söyleyen bir savunucu mu yoksa aklımızıçelen bir mahluk mu?
  • tea party • 7 Temmuz 2004 19:46 • #434288
    allah belasını versin:)müziği fena değil ama görüntü olunca adamı dinliyemiyorum
  • JackSparrow • 7 Temmuz 2004 22:04 • #434294
    ABD en iğrenç yaratığınıda pazarladı sonunda....
    müzik konusunda yeni bi akım yarattı eyvallah ama görüntü konusunda da bütün rock müzisyenlerini ve dinleyicilerine topluma kendisi gibi mal etti...
    ''lan hip-pop çular gene rengarenk giyiniyo ne bileyim kalın kolye takıyo karıları yalayıp yutuyo sizin rockçılar nasıl m.manson'a baksana birde motley crue'ya hepsi hipne gibi'' dedi geçenlerde bi arkadaş baya bi alındım şahsen rockçı şahsiyetleri böyle akarde edilmesine yol açtı bu adamlar....
  • machine gewehr • 7 Temmuz 2004 22:09 • #434296
    Lucifer77 Blue Jean'den almışın yazıyı ama neyse :) Manson dahi bi adam bence.Onun gibi söz yazabilen birisi daha yok!Hiç kimse onun kadar etkilememiştir beni.Dibe vurduğum bi dönemde onun sayesinde kurtuldum diyebilirim!Ama ona olan hayranlığım o kadar büyüdü ki ondan uzak durmam gerektiğini farkettim.Şu an o kadar içli dışlı değiliz ama çok şey borçluum o adama!
  • MeDuSa_62 • 7 Temmuz 2004 22:54 • #434299
    bence herif adi, şerefsiz ve ırkçının teki....... zaten alman ve polonya melezi ne beleyebilirsin ki........ ama geçen ay blue jean kitapçığını vermişti röportajından bi bölüm okudum.... ne yalan söyleyeyim etkilendim!!!! ama ne olursa olsun herifi sevmiyorumm....
  • nick mason • 8 Temmuz 2004 00:18 • #434304
    medusa çok yanılıyorsun yine o düşünceleri nereden edindin bilemiyorum ama marlyn manson ırkçı filan değil gayet zeki ve mantıklı bir insan başlarda kendisini hiç sevmeme rağmen bir kaç küçük röportajı ve martin moore'un çektiği 'benim cici silahım' (türkçeye böyle çevirmişler) adlı belgeselde ki konuşmasından sonra kendisini çok takdir etmeye ve sevmeye başladım müziğini önceden de dinliyordum zaten tamam artık...

ayrıca manson ABD de aşırı saçma bir şekilde gençlerin silahlanmasına 1. sebep olarak gösteriliyor yani ABD de birçok kişi tarafından dışlanan birisi o da zaten ABD ye bayılmıyor bu da onu sevmemenin başka bi sebebi :))
  • PhoenixRising • 8 Temmuz 2004 00:53 • #434307
    medusa demiski
    bence herif adi, şerefsiz ve ırkçının teki....... zaten alman ve polonya melezi ne beleyebilirsin ki........

bu yazinla asil sen irkcilik yapmissin
  • flecheiro • 8 Temmuz 2004 08:53 • #434311
    marilyn de görüntü biraz kötü evet ama.....abi herifin müziği iyi yaa.....walkmen de kaset dinlerken görmeden dinliyorum zaten:))....ayrıca marilyn ne zaman ırkçılık yapmış.....

PhoenixRising sana katılıyorum marilyn ırkçı demek ırkçılık olmuyo mu oluyo üstelikte alası oluyo....

nick mason + 1.....
  • chatlack • 8 Temmuz 2004 17:37 • #434335
    valla adam yapıyoo ne diim
    herkes de bu konuda aynı fikirde sanırım: klipleri adamı iğrendiriyoo
    zaten haberin var mı bişlmiyorumm da konserleri yasaklanmışş çünkü millet satanistliğe sürüyoo
    onun dışında güzell
  • Lucifer77 • 9 Temmuz 2004 13:26 • #434382
    yazdığım yazı kesinlikle blue jeanden araklanmamıstır arkadaslar bu bir:)dış görünüş itibariyle asıl amacı insanları korkutmak ya da rock müzikten soyutlamak değil,insanların ilgisini çekmek ve söylediği sözlerin insanlara hangi yolla olursa olsun ulasmasını sağlamaktır bu da ikii..farklı bir ses ve mizaca sahip olan manson yasadığımız dünyanın canavarı amerikaya kafa tutan ondan iğrenen ve insanların da iğrenmesini isteyen bence önemli bir şahsiyettir.müziğine kimse laf edemez..özellikle cover ları hit olmus,yaptığı parcalar billbordlara birinci sıradan gecmistir.o sadece müzik yapmıyor,siyaset de yapıyor ve bunu cok güzel beceriyor..hangimiz içinde bir manson büyütmüyorki??