-
'and i dont want you and i dont need you...'
'and i dont want you and i dont need you...'diye baslar the beautiful people.aslında anlatmıstır mr.warner derdini bu sarkıda.hakkında bi suru sacmalık vardır bir kısmıda dogrudur aslında.'rock is dead'diyerekte gunumuz de rock ın gidisatını acı bir sekilde belirtmistir.uyusturucu ve sex e bu kadar baglanıcaksan bosver o protestoyu der muhterem manson.yani ozetle soyledir marilyn hakkındaki gorusum ne bana yakın olsun ne ona onyargılı yaklasayım.ona herseyi soyleyin ama asla bu adam gereksiz demeyin.sevgiler
-
bu kadar korkunç itici bir adam hayatımda görmedim.allah aşkına o yaratığın neresini beğeniyorsunuz.salağın teki ıyyyyyyy
akşam görsem korkudan altıma yaparım.
-
ne bu yaa!!Alice Cooper özentisi yaratık!!müziğide bi şeye benzese bari kardeşim ya allah belasını versin ne diyim ben rezilliğin alası..
-
buadam tamamen iğrenç ötesi insan olmadığını kendiside biliyo ama müziği iyi
-
amerikanın pazarlama kulturunun bi ürünü.embesil enteresan bişe.ama hatunu taş gibi ;)=
-
Manson kesinlikle sadist manyağın tekidir ve bu piyasada onun kadar iyisi yoktur müziği süperdir vokali harikadır giyimi çılgındır ırkçı değildir(çünkü bende zenci bi erkeğin dilini yalarken çekilmiş bi fotoğrafı var) o tam bi üstat vahşi görünmesine karşın masum ve şefkatli ve sadece kendisine zarar verir gidin sweet dreams klibini izleyin(solo girdiğinde kamera onu gösteriyo karnı çizikler içinde) hakkında okuduğum birçok röportajda n da anladığıma kadarıyla bence böyle biri.neredeyse tüm videolarını izledim ve hiç tiksinmedim bence tamamen rock'n roll ruhu barındıran şeyler yapıyo konserlerininde hepsi yasaklanmadı sadece bazı eyaletlerde konser vermesi yasak..
-
İşte iyi müzikten anlayan bi arkadas:)Sorarım arkadaslar..Hangi insanevladının The Last Day On Earth sarkısını dinleyipte hüzünlenmemesi eldedir?bizde güzel bir söz vardır.doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye.Manson da doğruları söylediği için dışlanıyor ve bize Satanist damgası vuran muhafazakar kesime ağzının payını veriyor.dış görünüşü ilgi çekmek için olduğu kesin ama bir şekilde de olsa tepkisini belirtiyor.sevmesende saygı göstermelisin.
-
hehee... ya öyle demeyin adamım. görüntüsü de fena değil beah! Cadılar bayramı için müziği de kendisi de ideal bence :)))
-
abi bilmiyorum da bence sanatçı bir bütündür yani müziği giyimi davraanışları ile falan ...
bence müziği süper ama giyimden sınıfta kalır
bi de şu vicudayapışan tayt gibi şeyi giyiyor ya beni delirtiyo o ne öyle olurmu? bi de the darkness ın vokalisti de öyle giyiniyo olmadı olmadı otur sıfır...
-
adam lens takmasa makyaj yapmasa abuk subuk giyinmese belki bir cogumuz onu tanimiyor olacaktik...