-
ve tabii red hot chili peppers'ın one hot minute albümü hariç bütün şarkılarında canım başka türlü dağıtmak ister. hızlı giden bir üstü açık arabada dans etmek, televizyonu camdan aşağı atmak (bu temiz kararı vermek:)), yangın çıkarmak, sahilde deli gibi şarkı söyleyip dans etmek, bi skateboard'ın üzerine oturup kendimi yokuş aşağı bırakmak, veya bir sörf tahtasının üzerine atlayıp sahilden biraz açılıp güneşin doğuşunu veya batışını seyretmek, 2,5 metrelik bir aralıktan -5 metre altında kayalıklar olan- sıçramak vs. rhcp dinleyince herşeyi yapabilirim...
-
kessinlikle; call of ktulu(ama normal versiyonu diil,san francisco symphony versiyonu).Böyle bir enstruman hakimiyeti,böyle bir ritim derinliği...yani bilemiyorum kal geldi...
-
Soru şarkı diye sorulmuş ama benim içimden bikaç tane yazmak geldi;
Anathema_Fragile Dreams
Iced Earth_I Died For You
Blind Guardian_Majesty
Metallica_Enter Sandman
Night Wish_Devil&The Dark Ocean
Moonspell_An Erotic Alchemy
-
MetallicA bell tolls, sad but true, turn the page...........
du hast rammsteinden.. the sounds dan livimg in america.. birde son zamanlarda en çok dinlediğim parça pin-up kırcan mı belimi coverı :)
-
usher yeah
ve under tipi müzikler tam arabalık hız için ideal veriyon sesi açıyon ustu basıyon gaza elinde tespih :)) dermişim
-
SOAD-chop suey,prison song,
metallica-one,sandman,st. anger
spliknot-Wait And Bleed
korn-adidas,did my time
nirvana-rape me,smels like teen spirit
-
evanescence full abi. alkolik etti beni o şarkılar
-
ilk mesajda blur - woohoo diyor o sarki sakin song2 olmasin?
-
Black sabbath-paranoid
Ozzy-mr.crowley,i just want you
hendrix-purple haze,hey joe,little wing
amorphis-into hiding,elegy(tum album),goddess of sadman
srv-mary had a little lamb,love struck baby
skid row-18 and life,youth gone wild
inxs-need u tonight
................ off ya bayaaaaa varmışş ama bunlar ilk aklıma gelenler.ne varsa eskilerde şimdi deli gibi elektronik aletlerin gölgesinde ruhsuz şarkılar yapılıyo
-
Bon jovi-Livin On A Prayer
Stone Temple Pilots-Plush
Sepultura-Ratamahatta
Marilyn Manson-Tainted Love
Ac/Dc-Back İn Black(live)
Metallica-Enter Sandman
Alice Cooper-Poison