Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AVRİL PUNKMU ROCK POP MU???

• wickedgirl • 9 Temmuz 2004 17:42 • #434399
    ARKADAŞIM!!!!!!!!!!!!!!

ya neden sadece avril konuşuluyor burda??ben yeniyim ve kayıt olduğum günden beri burda avril salağı tartışılıyor ondan sonrada adamın biri(divinemusic) çıkıyor yok forum bozulmuşmuş yok saçma sapan konular yazılıyormuş,ama nedense böyle konuşan arkadaş habire her saçma konunun altına birşeyler yazıyor nedense her konuya söylicek birşeyi oluyor madem rahatsız budurumdan başka bir yol denese hiçfena olmaz....buarada avrıl milleti kendine özendirmeye çalışan özellikle hiçbirşeyin farkında olmayan zavallı kızları kendine hayran eden mtv çıkarması bib*ktan başka birşey değil..hele hele punkla alakası varmı yokmu busoruya cevap bile vermiyorum.
  • animal instict • 11 Temmuz 2004 20:19 • #434474
    sanada ARKADAŞIM!!!!!!!!!!!!!!

hem avril konuşma diyosun hemde yorum yapmaktan kendini alamıyosun saçmalık

bence avril black metal yapıyo punk ona yumuşak gelir
  • JackSparrow • 11 Temmuz 2004 21:56 • #434477
    Pop.....

kesinlikle pop hatta fantazi pop....
  • mortimer • 12 Temmuz 2004 10:01 • #434495
    Pop.....

ya bişi sormak istoorum rock pop nedir? biri bana açıklasın :)))
  • pepperrina • 12 Temmuz 2004 10:52 • #434496
    Pop.....

pop-rock demek istedi heralde..

ulan punk nerdeee, avril nerde... o kızın punk olmayı becerebilmesi için daha bırak 40'ı 40 000 fırın ekmek yemesi lazım. giyim tarzı BİRAZ yaklaşıyo punk'a o kadar. zaten biz buna özentilik deriz halk arasında. basit ritmler ve dandik şarkı sözleri var. avril'in yaptığı müzik düpedüz pop. evet belki punk basit ritmlerden ibaret bi müzik türü ama aynı zamanda sert bi müzik türü... ve sözleride hiç dandik değildir punk'ın üstelik. kabul kız biraz serseri ama o kadar..
  • flecheiro • 12 Temmuz 2004 11:38 • #434499
    petek dinçöz napıyo? hard-core mu core-pop mu

muahahahha avril ehuehehe nie ya hatun ne güzell punk yapıyo zuhahahahhahaha.......avrilin üstüne punkçı yok buna punk yerine tank desek dahaa mümkün gerçi......tankçı avril muahahhahaaaaaaaaa bknz. işte avril deyince böyle zırvalaşıyo insan....kendimi kaybetme örneği yaşadım......avril punk vay beahhhhhh. zıt kutuplar birbirini çekti bi yanlışlık oldu heralde ....avril punksa petek dinçöz hard core yani ....hadi şimdide bunu tartışalım petek dinçöz napıyo?hard-core mu core-pop mu muahahaha:))).avril!! yeah big punk!...zuahahahahaaaa..özenti gençliğin gıcır sesi!
  • sonicyouth • 12 Temmuz 2004 23:26 • #434518
    AVRİL PUNK DİYEN ÖLSÜN

KIZ HİPPİLİK TASLIYO ZAFER İŞARETİ YAPIYOR
    BEN PUNKIM DİYE BAĞIRIP PUNK GİBİ DAVRANIYOR
    BENCE BRİTNEY SPEARS 2
    BAŞKADA BİR ŞEY DEĞİL
  • mortimer • 14 Temmuz 2004 02:06 • #434561
    AVRİL PUNK DİYEN ÖLSÜN

haaa çakıl taşı :)))
  • nirvanapistol • 15 Temmuz 2004 16:03 • #434593
    Punkı POPla KARIŞTIRMAYIN ARTIK!!

Sid'in kemikleri sızlıyo kemikleri..
  • chazy_chazzz • 20 Temmuz 2004 20:11 • #434843
    Punkı POPla KARIŞTIRMAYIN ARTIK!!

yaww o taşş dediğiniz kliplerde hoplayıp zıplıyo diye punk dediğiniz hatuncuk 19 yaşında popun alasını punk yapıyorum diye mtv de millete kakalamaya çalışıp kendi gibi veletleri etkisi altına almış bi mahlıktır bence...