-
Punkı POPla KARIŞTIRMAYIN ARTIK!!
avril çok tatlı bi hatun bence ama müziğinin punkla alakası yok. o büyüyememiş daha, kişiliği müziği filan oturmamış daha. müziğe rock diyebilmek için de başından bi felaket geçmesi lazım, uyuşturucu falan :) pop rock yapıyo işte!
-
Punkı POPla KARIŞTIRMAYIN ARTIK!!
Kardeşim şarkıların gitarlarından distortion ı çıkartın bakiym noluyo... Sıradan salak bir pop şarkı distortion eklenince bunu farkedemiyor insanlar!... Ve bilmem farkında mısınız bütün şarkıları aynı!... Ve yeni yazdıkları da aynı olmaya devam ediyor. Zamanı bitti gibi geliyor , fotomodelliğe ya da sinemaya yönelse iyi eder. ;)
-
19-20 yaşında eline gitar verilip mtv kameraları önüne atılmış kanadalı bi kızcağız... kendini serseri gibi gördüğünü sandığı ve kaykaya bindiği için kendine skater-punk demiş millette yutmuş...
-
avril... bi söylesene bana.. sen adam mısın??
-
Punk punk. Hem de British Punk. Sert, hızlı. Yakında evril çevril oldschool mu yapıyor newschool mu? diye bir başlık görürsem hiç şaşırmam.
-
HAKSIZMIYIM.....
terbiyesizce seni kınıyorum
-
AĞLAMAK İSTİYORUUUUUUUM!!!! ABİ NE DİYOSUNUZ SİZ! BEN DE JİMMY HENDRİX'İM ZATEN.....
-
Tamam bizlerin çoğu (MAALESEF HEPİMİZ DEĞİL)onun pop olduğunun farkındayız AMA
Acaba avriL lving farkındamıdır?
O ŞÜPHELİ
e tabi o zaman böyle bi soru çok normal oluyo
bu kadar şaşmamak gerek arkadaşlar!
-
ne abi chavril farkında diil mi yani bunun? saçmalamayalım. Mali danışmanı ile yat alma kararı verirken de mi farkında olmuyo bu zırtapozlar?
-
Galiba haklısın(ama keşke haklı olmasan)
o zaman dahada vahim bile bile yapmak
ÇOK YAZIK!