-
biri ölmedi desinde olay bitsin
-
rock ölmedi ölmez de sadece rock adı altında piyasa yapan özentiler ölür onları dinleyen özentilerde rock öldü der...
-
gruplar geçicidir...müzik kalıcıdır...ÖLMEDİ ÖLMEZ!
-
chazy_chazzz bu taş bana mıydı?!
-
rap veya türevleri 80 lerde run dmc snap gibi detroit grupları tarafından metal ve rock müziğe karşı yapılmış bir olaydır.yani öyle 3-5 senelik bir heves değil bayaa bir zamandır var olan bir olaydır.(biraz bilerek konuşalım). rock ın ölmesi durumuna gelince rock da metal de artık malesef can çekişiyor. olaya kendi tarafınızdan değil de geniş perspektifte baktığınızda artık tutan müzik club, r&b, rap nu-metal mıdır rapcore mudur nedir o çeşit şeyler. eski ruh tamamiyle bob rock gibi adi prodüktörlerin eline düşmüş uyuşturucu bağımlısı ve alkolik müzisyenlerin içinden uçup gitti. herşey ticari kaygı artık. metal ve rock abd de ne olduysa oldu ve abd nin tüketici politikasında malesef eriyip gitti. bon jovi nin bir eski haline bir de şimdi ki haline bakarsanız nerden nereye dersiniz. hatta metallica nın bile son st.anger denen iğrenç ötesi albümü yapması bu müzik türünün ne hale getirilmek istendiğini gösterir.
eskiden born to rock,drink and fuck dı... şimdi club,red bull votka ve uyarıcı haplar... bakalım bir beş sene sonra ne olacak.. umarım tekrar bir eskiye dönüş yaşarız.
-
Rock öldü mü?
sanmıyorum...
-
hocam rap ve türevleri metale tepki olarak doğmuştur bunu biliyoruz allaha şükür gözlerimiz henüz göremeyecek kadar körelmedi...ama rap dinleyenler bunun farkında mı acaba? onlar rap denen saçmalığı sadece popüler olduğu için dinliyorlar...herhalde birçok zavallı gencin "hem metal hem rap dinliyorum" dediğini bilmiyorsun..."modası" geçince noolucak sorarım!
-
evet ya saçmalamayın:)
yaza yaza hal olduk burda ROCK ÖLMEDİ diye
haklısın love_rock,helal!
artık kapansın konu(ama şimdi inadına kapanmaz);),
oy birliğiyle sonuç:HAYIRRRRRR
-
Run dmx rock a karşı he?
Tabi evet Aerosmith le Walk This Way i coverlayıp klip çekmeleri ne?... Yanlış bir saptama bence!
-
ben ölmeden asla...
grubum var çalıyorum dinleyenler var ee ozaman ölmemiş