-
Yaş ortalamam forumun altında sanırım. Limp Bizkit'in ismini hatırlamadığım ilk albümünü almıştım. Oysa şimdi anlıyorum ne kadar safmışım. Dandik rock ve metal türevlerine verdiğim parayı Heavy Metal'in babası Metallica'ya verseydim şimdi bilgisayarımdaki mp3lerle değil Metallica arşivimle uğraşacaktım...
-
üzülme blackened69..doğru yolu bulmussun gecte olsa..bu yolda devam diyorum.
-
Bende ilk olarak orta 2 de Galiba Kill em All' ı almış,aylarca hep bu albümü dinlemiştim.
-
Yıl 95 ablam ve annem Metallica - Through The Never dinliyolar....
Ben de "aaaaa siz ne dinliyosunuz böyle? aaaa ne güzelmiş falan olmuştum." Ertesi sene LOAD'un çıktığı gün annemi akmar'a yollamıştım ki gidip alsın.
O da gidip "Oğlum sizce Metallica'nın LOAD kasedi var mı oğlum" demiş 30 yaşındaki herife :) Almış gelmiş sağolsun...
-
yaşım dolayısıyla def leppard - hysteria albümünü almıştım davulcularının tek kollu olmasından dolayı şok olmuştum hala bence 80 lerin en iyi albümlerindendir
-
tek kol???
OHAA derim!!!
-
Yıl 97, manyak bir Metallica furyası var.. Daha 14-15 yaşında veletim ki Akmar'ın altına bile tek girmeye çekiniyorum. Carrefour'da 750 bin TL'ye Metallica Load cd'si bulmuşum. Hayret ki albümün çıkmasından 1 sene sonra ucuzluğa düşmüş, çünkü o ara yabancı cd'ler 2,5 milyon falan. Direkt kapmışım; gerisi malum artık bizde o manyak Metallica'cılar kervanındayız :) 2. aldığımda hemem akabinde And Justice For All'dur, bunu da hiç unutmam!
-
Suspect - The New Beginning
-
hardcore/metal oluyor ama olsun
pro-pain -> let the sleeping dogs lie
-
Metallica - Black, yıl 1997
Ulan bu albümü dinledim bütün hayatım alüst oldu... Ben doktor olucaktım aslında ama elimede iki dal parçası kaptım kalmadı gelecekten hiç bir kayım...