-
Ac/dc Hıghway To Hell miydi.Harika bir albümdür.Kıll'em all dan sonra aldığım 2.albümdür...
-
ben mi yaşlıyım ne?
yaş ortalamasının üzerinde mi kaldım ne??
neyse ilk aldığım albüm
metallica : and justice for all...
ondan hemen ertesi gün de testament : practise what you preach' i almıştım.
harbi metaldi ama kimse o zamanlara kadar inenememiş gibi buralarda.ya ben yaşlıyım (ki öyle bir şey olmadığı kesin) ya da çok erken yaşlarda dinlemeye başlamışım metali...bunları aldığımda yıl 1990 ay da kasım ya da aralıktı.içimi ısıtmışlardı...
-
ben mi yaşlıyım ne?
metallica-load
-
ben mi yaşlıyım ne?
pentagram antolia
-
ben mi yaşlıyım ne?
sodom kardeş öyle bir zaman vardı ki hiç birbirimizi tanımasak bile üzerinde metalci tişörtü olan elemanlara metalci selamı veriyorduk/alıyorduk ( aynı askerlik gibi ) yıl 1989 tam dinozorum da burası da cep metalcisi kaynıyor millet ceninde başlamış dinlemeye heralde
-
metallica -metallica(black)
-
slipknot-ı'owa (tabi diğer albümleri de)
-
süper bir secim yapmıssın bence..slipknot manyaayım tek kelimeyle..tanısmak isterim senle:)
-
pentagramın trail blazer albümünü araamıştımki hala arıyorum :))
-
Bundaaaaaaaan 5 veya 6 yıl önce, ılık bir son bahar günüydü o zamanlar sezen aksu, barış manco falan filan dinleyen ben arkadaşımda ilk Metallica parçalarımı, Creeping Death ve Fade To Black i dinlemiştim. Adeta dumur olmustum Allahım bu da neydi böyle daha önce adını duyduğum ama hiç dinleme zahmetine girmediğim yabancı bi grup beni riffleriyle, sololarıyla duvardan duvara vuruyordu... işte o günden birkaç gün sonra kendi açımdan Metallicanın en iyi albümü olarak tanımladığım Master Of Puppets ı yarı orjinal bir Cd olarak almıştım...(orjinal almadığım için kendimden falan utanmıyorum haberiniz olsun)
The End
Cast
--------------
Nightwish: Mert
Arkadaşı: Volkan
James: James Hetfield
Lars: Lars Ulrich
Kirk: Kirk Hammet
Jason: Jason Newsted