-
Ne olcak bu devrik liderin hali
-
hala solo atabilen yüzlerce grup varken neden hala metallica ne olacak sizin haliniz : )) anthrax dinle son albümleri gayet iyi
-
metallica özenti olmadı ve solo atamayacak kadar da yaşlanmadı
metallica canın istediği tür müziği yapıyor sadece o kadar
-
valla metalik-a abilerimiz artık piyasa yapıyo...yani herkesim dinlesin istiyo ki öyle de oldu
-
kardeşim yeter artık bu ne ya? metallica'dan başka eleştirecek grup kalmadı mı? metallica şöyle metallica böyle....incik cincik s*ktiniz adamların ebesini....METALLİCA İS KİCKİNG YOUR ASS!
-
Yıllarca bir numara olmuşsa eleştirilir metaligirl ayrıca top 1000 listesinde 5o hafta 1.nci olupta daha sonra beklentileri karşılayamıyorsa eleştirilir
-
ben eleştirmeyin demiyorum abi...eleştireceksiniz tabii..ama bi tek metallica'yı eleştiriyorsunuz...gören de metal tarihinde faka basan tek grup sanıcak...bence abartılıyor...sanki adamlar metal tarihinin en dibe vurmuş, en batırmış grubu....bi de "özenti" demişiniz hocam yapmayın yaw bu kadar! cık cık cık :) (maksat ortam yumuşasın)
-
Eyvallah fakat dünyada inanılmaz bi fan kitlesi var şimdi biz garajcılar eleştirmessek olmazzz bu arada yaş kaç merak ettimde
-
yaş 16 hocam (sen şimdi peeh küçükmüş, nelerle uğraşıyorum dersin) yine söylüyorum, eleştirmeyin demiyorum....
-
Hayır bende 16 bişey dememde nerdesin sen ew falan yani