-
Sert mi ne diyorsun sen ya St.Anger sert mi ilhan irem bile daha sert
-
en iyi dönemini yaşayıp yaşlanmış bi grup olarak kendilerince takılıyorlar bir rolling stones olamazlar çünkü dürüst değiller
gençlere destek verip bir metallica daha yaşatsınlar dinlemem ama yapsınlar yani
-
metalica uzun yillardir zaten ozenti. yani yeni bir sey diil bu ozentilik. adamin 40 yhasdinda olmasinin da konuyla bir alakasi yok. boyle para kazaniliyorsa 50 yasinda da olsa bu isi yapiyorsa boyle olacak demektir.
metalica protest kimliginden cok uzun zaman once vazgecmiş eski muzikalitelerinden de aynı donemlerde odun vermeye baslamıstır.
-
aynen katılıyorum canis capline
just a little..
-
alla alla metallica-nın ilk zamanlarından bahsetmiyorum zaten bi önceki mesajımı rica ederim tekrar okuyunuz yine olmuyosa bi daha, mutlaka anlıycaksınız-piyasa kültürü bir virüs gibidir, girdii bünyeleri telef eder bi bakmışsın ki popüler kültürün tam göbeindesin - düzene uyarsan düzülürsün ama üzülürmüsün bilmem...
-
allahım metallica'ya özenti diyorlar! bir yaşıma daha girdim etti 17! bir şeyler daha söyleyin de 18 olup her yere gireyim!
-
Metallica'ya laf yok hoja... Geçmişi var o geçmiş için gerekirse bokunu bile yerim bu adamların....