-
abiler! erkek milleti! "yüce varlıklar"!!!!!! yeter artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anladınız siz...............................
bu arada yanlışlıkla müzik forumuna yazdım...idare edin hatun milleti işte!!!!!!!!
-
ne diyor bu ya?!?
hatun sözcüğüne sinirlenmiş olsa gerek!!!
öyle mi?!
-
yok hocam...bi tek hatun deseniz amenna.....
-
asıl sen kişilik sorunu yaşıyorsun çünkü benden bahsederken "bu" demişsin...ben "biz" derken bayanları kastediyordum ama "anlamak" her babayiğidin harcı değildir.... hocam lafını anlamamanı yadırgamıyorum zaten..."biz" lafını anlamayanın "hocam"ı anlamasına imkan yok....
-
ya arkadaslar kiz hakli!!! paso hatunlara laf sokuyorsunuz!! bende anlamis degilim! bir grupta bayanin olmamasi daha mi iyi diye sordugunuza göre...tabiiki sinirleniriz...!!! bu arada metalligirl hocan kim hala bir cevap alamadik.... :)
-
ortam kızıştı
yapmayın yahu arkadaşlar
:ama bu hatun,kadın vs... meselesini her lafın arasında görüyorum,sıkıcı oluyo gerçekten
artık bunu biraz azaltmak lazım
-
Seks yapmak için cinsiyet sorgulamak gayet doğal da müzik yaparken bu biraz gereksiz kalıyor FAKAT.
Fakat topluluktaki herkes bayan ya da erkek birbirine saygılı olmalı. Yapılan şey eğlence için yapılıyor ama ciddiye alınarak profesyonelce yapılmalı. Bu durumda Grupta bayanın olması gerekli mi gereksiz mi sorusu zaten gereksiz.
Bu durumda bu soruyu soran kişinin iki problemi olabilir. Ya kendisi bayanlara karşı problemlidir ya da bayanlar(ya da belli bir bayan) bu arkadaşa karşı müzik içinde profesyonel yaklaşmamıştır.
Bir müddet sonra cıvıtılacaksa grup ya hep bayan ya da hep erkek olsun. Alt tarafı 4-6 kişilik bir grup. Bayanlarla müzik yapmak sorun olsaydı senfoni orkestraları sırf erkek olurdu.
-
tebrikler!!!!
-
sağolun, çok sağolun! hepinize çook teşekkürler... yerim seni DarkAngel! :)))
-
tebrik ler sanada metalgırl yıne yapmış yapacağını