-
çok haklısın adana_jazz
bunlar müzikte gereksiz
örneğin;
bizim konservatuardaki(istanul üni. devlet konservatuarı)
toplam 25 yakın piyano hocalarımızdan tamamı(birkaçı hariç) hepsi bayan
-
aa ist.üniv.devlet kons.'ında benim ablam 8 yıldır gitar çalıyor...adın ne? tanışıyorsunuzdur....
-
Ayşe adım
ben piyano bölümündeyim 10 sene oldu
belki solfej ya da armoni sınıfından tanışıyo olabilirik ama ablanın yaşı kaç?ben 16
-
tatlım istersen mesajlaşalım ok?
-
ok
uyar bana
-
" laf söylemeye değmez........ "
(bunu da değdiği için değil de ekrana nasıl baktığımı anlayın diye yazdım..)
-
Bazı bayan arkadaşlarımın beni yanlış anladığını düşünerek bazı açıklamalar yapmak zorunda buluyorum kendimi.
Öncelikle asla bayanları kötüleyecek ve aşağılayacak bir soru sormadım. Sorum gayet açık ve medeni bir soruydu ama bazı erkek arkadaşlarımızın yorumlarını okuyan bayan arkadaşlar suçlu beni görmeye başladılar. Benim grubumda da 2 tane bayan arkadaş var. Olmasa da yazardım bu soruyu şimdi de yazıyorum. Ben sizden hem erkek olarak hem bayan olarak daha olgun cevaplar bekliyordum ama yanılmışım. Yine erkek bayan çatışmasına getirdiniz olayı... Bu kadar basit midir?
-
divinemusic, sadece senin forumun değil bi çok konuda kadınlara laf sokup duruyo bazı arkadaşlar. metaligirl çok haklı.
-
Sevgili shaq,
Daha önce dediğim gibi, burada bir kaos yaratma amacı ile açmadım bu konuyu. Ben daha olgun cevaplar bekliyordum sizden, ama yanılmışım. Başka yerlere çekildi bu soru. Kadın-Erkek eşitliğine kadar geldi. metaligirl haklı olabilir, ama ben şimdi bazı şeyleri buraya yazsam akşama kadar yazarım. O kadar çok şey var ki. Kadınlar reklamlarda bile sex objesi olup, ürün sattırıyorlar. Erkekler için traş bıçağında bile kadınları kullanıyorlar. Bunun nedenleri de çok. Zariflik, güzellik, incelik, çekicilik, seksilik vsvsvs... Anlatabiliyor muyum? Bu konuları konuşmanın yeri değil burası. Her iki taraf da kendilerine göre haklı ve bunun bir ortası yok. Ama sanal ortam olsa bile bayanlara karşı ince davranmak biz erkekler olarak size değil kendimize saygı duymamızı gerektiriyor. Tüm erkek arkadaşlarım adına eğer sizin değer yargılarınıza bir yazılı saldırı veya çirkin bir tavır olduysa özür dilerim. Bi daha olmaması için de elimden geleni yapacağım...
-
hersey iyi hosta bayanlarin davranislari cok mu normal, oradan biri cikmis paso erkeklere kiskirtici laflar atiyor, feminist desen degil herseyin bir s1n1r1 var, ama hep erkekler kotu olur nedense.