Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İyi müzisyenler nerede ?

• adana_jazz • 25 Temmuz 2004 21:50 • #435195
    Ben İstanbul'da doğup büyüdüm, Ankara'da 5,5 sene okudum. Bu iki şehirde de gayet güzel müzik yapıyordum. Sonra zaman geldi ailemin işleri gereği Adana'ya yerleştim.

Jazz, fusion, blues tarzı müzik (gitar) yapıyorum (doğrusu yapamıyorum). Nedir bu doğu illerinde yaşayanların çektikleri kardeşim. Bıktım valla müzisyen aramaktan. (Neyseki Adana gene iyi.)

Müzisyen aramaktan gitarı bırakıp menejerlik yapmaya başlayacam. Burada ne beraber caz çalacak adam var, ne çalacak yer var, ne de bunları bulsan dinleyecek adam var. Ya da hepsi var ama saklanmışlar.

Vardır mutlaka ama 3 senedir filan kasıyorum. Bulabildiğim sadece bir basçı ona da cazı ben öğretiyorum. Allahtan tekniği iyi. Bir davulcuyla, piyanist/klavyeci bulamadım gitti. Bırak ki üflemeli filan çalanını bulayım.

Sorum şu: Benim durumumda olanlar (hatta daha şanssızları Elazığ'da, Iğdır'da filan yaşayanlar) nasıl yapıyor? Ben yine şanslıyım. Burada bırak enstrumanı pena bulamayanların mesajları var. Allaha şükür yine bende yok yok. Değme gitaristlerde yok bendeki gitarlar ampliler pedallar vs.

En sonunda satacam bunları, CD'lerimi filan gidip kebapçı açacam, burada en çok o var. (en iyisinden hemde :)

Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Hatta varsa Adana'lı profesyonel, sağlam caz müzisyenleri, onların da mesajlarını bekliyorum.

Adana'da caz çalmak suç mu yoksa bana ceza mı?

Tunç Vidinli
    [email protected]
    05322344377
  • metaligirl • 25 Temmuz 2004 22:24 • #435207
    ahanda burada! :))) şaka yaptım....sahi neredeler? ya hakikaten haklısın.... seninle aynı kaderi paylaşan çok kişi tanıyorum....allah kolaylık versin....
  • Loogie • 25 Temmuz 2004 23:44 • #435229
    Ben İstanbul'da bile bulamıyorum :(
    Gerçekten Allah kolaylık versin
  • baranthalas • 26 Temmuz 2004 01:49 • #435242
    valla ben burdayım
  • Ktulu • 26 Temmuz 2004 02:37 • #435243
    hehe.
    baran seni bizim grubun lead gitarına atıyorum !

istersen şövalye de ilan ederim yani. sen gel de döün kalksa da bişi olmaz biz indiririz stüdyoda :)

Ayrıca hala bi doublecross atacam sana :DD unutmam.
  • adana_jazz • 26 Temmuz 2004 08:56 • #435248
    :(
  • Silvermage • 26 Temmuz 2004 13:56 • #435264
    Abi ben 6 aydır basçı arıyorum istanbulda.... hard'n heavy için....yok işte yok... bırak müzisyeni adam gibi adam yok yahu....
  • manyakkedi • 26 Temmuz 2004 17:01 • #435285
    SİVASTA
  • adana_jazz • 26 Temmuz 2004 17:53 • #435289
    obsCURE eyvallah, sağol da kader diye oturup beklemek olmaz ya. Neyse ben yine de çırpınıyorum.

Silvermage için de şunu söylemek istiyorum: İstanbul, Ankara ve İzmir'de çok sağlam müzisyenler var. Bir çoğunu aramak için barları stüdyoları biraz dolaşmak yeter.

Oralar Adana ya da daha kötüsü Elazığ, Kars, Ardahan filan gibi değil. Bu sebepten bu 3 şehirde yaşayıp da halinden şikayet edenlere biraz kızıyorum doğrusu.
  • Silvermage • 27 Temmuz 2004 11:43 • #435326
    e iyi de ilan bıraktık bir kaç yere, garaja stüdyo24 e, bir-iki stüdyoya.... hiç dönüş yok...yani ya bu adamlar iplemiyor, ya da piyasadaki tüm basçılar kapılmış ya da müzisyen sıkıntısı çekiliyor manasını çıkartıyorum sanırım haklı olarak..... belki de adamlar evde oturup çalmaktan daha çok hoşlanıyorlardır....kim bilir?