Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İyi müzisyenler nerede ?

• chino • 27 Temmuz 2004 12:05 • #435327
    bence ilan yerine tanidiklara sorusturmayi denesen, ben simdiye dek hep oyle eleman bulmustum.
  • Silvermage • 27 Temmuz 2004 12:19 • #435334
    :)

Benim arkadaş grubumun tamamına yakını en az bir enstrüman çalıyor. Fakat ya kendi grupları var ya da iş/okul yoğunluğu sebebi ile vakit ayıramıyorlar. (Haklı adam sevgilisine mi vakit ayırsın, ailesine mi ya da en önemlisi kendine mi?)
    Bunlarla birlikte tanıdıklara tabii ki sordum chino, fakat hala yok.... neyse bakalım....
  • dıpdıp • 13 Aralık 2004 17:34 • #445158
    eyvallah güzel muzisyenler burda harcialem.cjb.net
  • ilkera • 16 Aralık 2004 00:52 • #445308
    önce merhaba ben burada yeniyim öncelikle selam. ayrıca bu başlık ilgimi çektiği için uyelik aldım neyse geçelim bunnarı

ben muzik yapmak istiyorum ama henuz oole bi fırsat bulabilmiş di
    ilim. ya da ne biliim biraz kapanık biri olduum için bu tarz şeylere pek giremedim 1 yıldır gitar çalmaya çalışıyorum aama yaklaşık 6 aydır birinden yardım alamıyorum.

asıl konu şuki yani biraz çevre edinsem daa hızlı olcak bu işler yani yanlız olmuyo. bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bişeler varmı. hatta yardım teklifleri geri çewrilmez:)

herkese teşekkurler
  • merihan • 16 Aralık 2004 09:07 • #445315
    size formlarda cevap yazan insanların sizi anladığını zannetmiyorum..yanlış yere açıldınız bence...
    bende müzisyenim ve su an ukrayna caz orkestrasında çalmış bir piyanistle birlikte çalışıyoruz...herşey bir yana caz başlı başına çok zor cazcıyım diyebilmek cesaret işi...fakat bu işin ucundan kıyısından tutmak bile insana mutluluk veriyor...
    bence caz müziği yapmak için orada birilerini bulabileceğini zannetmiyorum zaten türkiyede ne kadar insan cazla ilgileniyor?değil yorumlasınlar...
    sormak istediğin herhangi bir şey olursa ben buralardayım..saygılar...
  • violoncellist • 19 Aralık 2004 19:53 • #445572
    haklısın jazz la ilgilenen kısım turkiyede bir hayli az ama ülkemizde çok iyi jazzcıların bulundugunu da gözarde edemeyiz bence... ben de şahsen jazz eğitimi alıyorum da onun için yazmak istedim... yani demek istediğim çok iyi öğrenciler yetişiyo şu anda turkiye de! bu kadar umutsuz olmayın :)
  • Ktulu • 20 Aralık 2004 01:56 • #445586
    Tarihleri kontrol edin

Arkadaşlar, bir topic'e yazmadan önce topicin açılış tarihine bir göz atın.

Mesela bu topic 25 Temmuz'da açılmış. Yani muhtemelen burayı açan arkadaş şu anda bu topic'i takip etmiyordur hala :) O zamanlar Garaj'ın üye sayısı 3000'lerdeyken şu anda 16.000 üyesi olan dev bir site. O zamanlar bir anda 40 üye sitede olduğunda büyük olay sayıyorduk bunu... Şimdi ise aynı anda ziyaretçiler dahil 250 kişinin dolaştığı zamanlar var.

Burada dıpdıp denilen arkadaş kendi grubunun reklamını yapmak için bu topic'i üste çıkarmış işte.. Umarım her önüne gelen bunu yapmaz da hem tarih karmaşas yaşamayız hem de forumlar cıvıtmaz yine.. Zaten yeterince cıvık topic var.
  • merihan • 22 Aralık 2004 00:06 • #445657
    Tarihleri kontrol edin

sizinle ilgisi olmayan mevzulara mutlaka bişey yazmak zorunda değilsiniz.lütfen ilgili konulara dönünüz...