-
ben konuyu anlamadım anlamlar birbirine girdi kafam karıştı burada kaç konu var
-
ahhhh katl-ivacib abim! şimmmdi yarama tuz bastın..abi sahi nedir bu arap müziğini benimsemedeki ısrar? bu yaz tatile gittim, haftada bir kez otelde türk gecesi diye bişey yapıyolardı turistler görsün diye, sırf arap kültürü...nasıl türk gecesi bu? dansöz çıkıyo arap müziğinde arap dansı yapıyo, sonra turist bizi araplarla bir tutunca millet hücum ediyo...geçen yıl tanıştığım bi norveçli kıza müslümanım deyince, "aa sen nasıl bikini giyiyosun, senin peçen nerde" dedi.... e yorumu siz yapın artık....
-
aman metal ablacım yorma sen güzel aklını böyle şeylere.piyasa miyasa boş ver ya sen dinle müziğini .adam gerçek müzisyense piyasaya bakmadan yapar müziğini bak whisky e adamlar paşalar gibi yapıyorlar müziğini yılların dayıları bak almoraya adamlar evliya therionvari ama evliya...
-
seeennnnnnnnn(saçmalamış ben de devam ettirmeyeyim...)
fevzi. bak güzelim. Herkes haddini ve yerini bilmeli. İnsanları bu şekilde aşağılamak (yaptığın şey aşağılamak değil aşağılamaya çalışmak. Aşağılamak için biraz daha düzgün Türkçe ve zeka gerekir) hiç hoş bir davranış değil. Gerçek derdin ve alıp veremediğin nedir bu kızla? Âşık falan mısın? Eski erkek arkadaşısın da aptal olduğun için ayrıldı mı senden? Yani gerçek derdini anlatsan da biz de anlayıp ona göre davransak. Amacım kimseyi kırmak değil de tahammül edemediğim tek insan aptal insandır. Ondan bir müdahale edeyim dedim...
-
Bence müzisyenin kendi kontrolunu kaybettigi noktada kalite yok olur.Yani kendine güvenini kaybedip ipleri popüler medyaya bırakırsa müzik ölür.Kendine güvenen ve medyayı kendi yönlendiren adam kalitesini korur.Kontrolü kaybetmedikçe sabah akşam tv tv dolaşmakla bişey olmaz.
-
Sonuna kadar haklısın ASPRYN ama öyle müzisyen de yok ki... Tvde görünen sapıtıyor...