-
Kimdir bu amele bileniniz var mı?Birkaç şarkısını dinledim..Sanırım türkce nu-metal yapmaya calısıyo..zaten Nu-metal e gıcığım birde böyle bir anguta nasıl tahhammül edicem :)?
-
valla ben şahsen henüz kendisiyle tanışmadım...görünüşe bakılırsa tanışmama da gerek yok.... :)
-
Dün akşam dream tv de klibini verdiler, begenmedim şarkılarını. Ayrıca vokalin tipini de...
-
bende izledim de..irenc ötesi yav..du bakalım daha neler türeyecek:)
-
valla ünlü çook eski bi gruptur siz yeni farkettiniz herhal..
-
Aha ben de kimden bahsediyolar diyorum.
-
ilk duydum senden boşver salla gitsin kötüyse barınamaz saten (iyide barınamıyo ama olsun)
-
unlu bizim bildigimiz unlu ise hani su yillar once estarabimle patlamisti..bence gelmis gecmis turkiyedeki en saglam gruplardan biridir ve gayet sagalam muzik yapmislardi soundlari da albumu cikardiklari zamana(1996) gore cok ileri idi ozellikle derule ve ruya sarklilari favorim idi..daha sonra cikattiklari albumleri dinleyemedim yani takip etmedim ama yabana atilacak muzisyenler olmadiklari kesin..tabi gruplari distorsion seviyelerine gore degerlendirmiyorsak.
-
heh evet yani o grup bende şaşırdım burda yazıları okuyunca..
-
valla klipte grup gibiydiler ama ne biliim yani salak bi herif gibi geldi..şarkısı zaten dandikti..eski oldugunu da sizden ögrendim..baska bilgi sahibi olan varsa paylaşsın da tanıyalım elemanı:)