Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ÜNLÜ Diye Biri!!

• ASPRYN • 4 Ağustos 2004 13:07 • #436012
    Dogru dogru ünlü yeni degil ama bir yorum yapamayacagım çünkü sadece estarabim'i dinlemiştim onuda pek hatırlayamıyorum 8 yıl önce falan olması lazımdı klipleri cok çıkıyordu sagda solda ama tam hatırlayamıyorum ilkokuldaydım o zamanlar galiba!
  • tea party • 4 Ağustos 2004 18:03 • #436044
    ya ewt ben de ufaktım aplam falan seyrederken rastlamıştım o zaman hoşuma gitmişti:)ama şimdi hayır:)
  • souls_for_rent • 4 Ağustos 2004 18:16 • #436045
    ünlü herifin(vokalistin) soyadı zannedersem... o kadar da kötü çalan bir grup değiller ama pek beğenmem... bir kaç şarkısını dinledim... arabesk ezgiler var şarkılarında... ayrıca sözler de pek iyi sayılmaz...
    örn: (hatırlayabildiğim kadarıyla) RÜYA
    'seni barda görmüştüm
    yanına oturdum
    vücuduna bakarken
    birden kayboldun' gibi dandik sözler...
  • Lucifer77 • 4 Ağustos 2004 22:53 • #436065
    :))puhahaha sözlere bak abicim ya..neden 8 yıl sonra ortaya cıktığı belli oldu yani sagol souls_for_rent:)
    umarım yeni şeyler üretmez de bunlarla yetiniriz:))
  • flecheiro • 5 Ağustos 2004 21:28 • #436106
    ünlü çok ta iğrenilcek bi grup değil...ayrıca vokalin tipi kötü olsa ne olur müzik iyi olduktan sonra....bunu ünlü çok iyi müzik yapıyor diye söylemiyorum..... ama.....benim bildiğim ünlü ise öyle tırışka bi grup değildi yani..ki seveni de çoktur....
  • TooL • 6 Ağustos 2004 01:38 • #436124
    bahsettiginiz seyi dinlemedim ama eski unlu grubundasn bahsediyorsaniz hepsi muzik egitimi almis insanlardan olusan bir gruptu ve gercekten iyi caliyorlardi(ozellikle lead gitar ve davul).
    simdi ne oldu bilemem belki isim benzerligidir..
  • delly dolly • 6 Ağustos 2004 01:44 • #436126
    ya bende ünlünün üç tane albümü var
    "son defa","kafam"(single),"o ve z hikayesi"
    merak edenler varsa maalesef bu sağlam grup dağıldı.hem de yıllar önce.ilk albümlerindeki "yardım et" ve "rüya" çok sıkı şarkılardır.
    Tayfun ve Mehmet Ünlü kardeşler tarafından kurulmuştur. Alamancı gardaşlardır.severiz kendilerini ama ne yapalım dağılmışlar...
  • alper1976 • 26 Ağustos 2004 13:44 • #437815
    Selam arkadaslar,

ünlü grubunun soundı tartışılmaz dıye sanediyorum. Cok yetenekli müzisyenler!!!
    70 ve 80 lı yillarindan sonra Türk Rock müzigini 90 lı yıllarında yeniden canlandiran ÜNLÜ olmustur. Arkasindan AF, Kargo, Ayna gibi bir cok gurub kurulmustur.
    Bence türk Rock müzigine büyük katgida bulunmuşlardir.
  • heimdall • 26 Ağustos 2004 14:42 • #437831
    aslında ünlü iyi grup ama belkide sonradan birçoğu gibi para kazanmak için değişmişlerdir(ben son hallerini görmedim ama nu-metal yapıyorlarsa sanırım durum böyle)
  • uuucar • 26 Ağustos 2004 18:19 • #437847
    tayfun ünlünün önderliğinde iyi guruptur ünlü.eğer bu güne kadar hiç duymadıtsanız sizde sorun vardır.