Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sinir olduğunuz için sürekli dinlediğiniz şarkılar...

• Katl-iVacib • 4 Ağustos 2004 14:53 • #436021
    Bazı şarkılar vardır dolmuşta otobüste falan duyarım ve delirtici sinirdir. Bende sürekli dinleme isteği uyandırır ve hemen indirip dinlemeye başlarım dişlerimi sıka sıka... Örnek: Faruk K - Honki Donki mi ne. Ya da Azar Azar, Bu gibi saçma şarkıları dinleme isteği başkalarında da peydah oluyor mu yoksa bende mi bi problem var?!.
  • darkness_ayc • 4 Ağustos 2004 15:01 • #436022
    sende problem yok bence... hatta sen bendeki takıntıyı bir duysan... kendimden iğreniyorum ama gece ortam sakinken falan kafamın içinde çalıyor lavuk lavuk... "şapur şupur beni öp, çıtır çıtır beni ye"
    :(((((((((((((((((
  • metaligirl • 4 Ağustos 2004 15:39 • #436026
    ben de son zamanlarda kıraç'ın hani şu razıysan gel benimle diye bi şarkısı var ya...dilime dolaniyor....ya gıcık oluyorum aslında ama insana zorla ezberlettiriyolar yaw.......hep abimin yüzünden! ııııyk!!!
  • fortissimo • 4 Ağustos 2004 16:06 • #436029
    İnsanın ağzına istemeye istemeye bi sarkı takılması ve bundan ötürü sinir olması doğal da....

Doğruyu söylemek gerekirse sarkıyı internetten indirip tekrar dinlemek isteği nasıl bir psikoloji? onu anlayamadım doğrusu:))))

Bence tedavi olman gerekebilir:)))))))))))
    Neyse şaka bir yana ama hakikaten ilginç eheh...Sana sabırlar diliyorum.

Sağ elin download yaparken sol elinle onu dövebilirsin mesela:)
  • Katl-iVacib • 4 Ağustos 2004 16:52 • #436034
    Şöyle düşün. Ben o şarkıyı yolda mırıldanırsam da biri duyarsa halim rezillik... Şappur şuppuru da dinliyorum ve bi 100 kez dinlemişimdir. Dinliyorum ki dilime dolanamasın :)
  • fortissimo • 5 Ağustos 2004 19:13 • #436095
    hmmm...çözüm üretmişsin yani:))
  • shaq • 5 Ağustos 2004 19:52 • #436098
    ya biri duyarsa? onun yerine hemen intihar et daha iyi :)
  • metaligirl • 5 Ağustos 2004 21:38 • #436108
    katl-ivacib! kaç kere dedim sana kafanı yumruklama diye! goldberg'den mi öğreniyosun sen bunları? bak sonra gıcık olduğun şarkıları indirmek gibi çözümler üretiyosun! :))))))
  • Miss_Devil • 5 Ağustos 2004 22:56 • #436111
    eğer bu bir problemse ben de problemliyim:)kısa bi öykümün başlangıcı da böyle başlıyordu zaten==> O kadar sinirliydim ki normalde sinir olduğum melodiler takılmıştı dilime hiç bir anlam yüklemeden söylüyordum o iğrenç şarkıları..Tabi cümle daha edebiydi:P
  • garabagera • 5 Ağustos 2004 23:51 • #436112
    Şu Nazan Öncel'in bi şarkısı vardı "hay hay"diye...Şarkının melodisi beni çileden çıkarıyo,parçaya sinir ötesi sinir oluyorum.Geçen gün kendimi "hay hay" falan filan diye mırıldanırken yakalamaz mıyım??İlginç bi durum.Ama gerçekten zap yaparken bu parçayı gördüğümde sinirlerim tepeme çıkana kadar dinliyorum.Böyle sinirden gülene kadar "ulan ben ne yapıyorm"diyene kadar dinliyorum..