Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sinir olduğunuz için sürekli dinlediğiniz şarkılar...

• TooL • 6 Ağustos 2004 01:36 • #436123
    ajdar anık - nane
  • shaq • 6 Ağustos 2004 13:55 • #436156
    Geçmiş olsun kardeşim
  • shaq • 6 Ağustos 2004 16:15 • #436178
    shaq(?)

evet sen 666 :)) kızma hemen
  • chazy_chazzz • 6 Ağustos 2004 16:33 • #436185
    imdaaaaaaat shaq!

yaa ben çok denedim ezberlememek için çok uğraştım ama ne mümkün.. o kadar sinir bozucular ki unutamıyorsun bile.. bendede ibrahim tatlıses arşivi var mesela(çok sık minübüse binerim) yabancıda shakira beyonce jamelia filan takılıyorr şu sıralar see it in a boys eyes takılmış vaziyette mesela...kaç kere rezil olmanın eşiğinden dönüp son anda sustum... çaresini bilen biri varsa yardım etsin lütfen......
  • fortissimo • 10 Ağustos 2004 16:27 • #436559
    Bu okuduklarımdan sonra anlıyorum ki sektör amacına ulaşmış:((
    Yani piyasadaki adamların derdi müzik yapmak değil ki...Maymunluğu bile göze alıp şapur şupur gibi hem akılda kalıcı hem de iğrenç şarkı sözlerini milletin ağzına sakız gibi dolamak.

Sonra da övünüyorlardır Allah bilir.Gecen gün yolda yürürken bilmem kaç kişi benim sarkımı söylüyordu diye.

Keşke su forumları okusalar da insanları aslında nasıl delirttiklerini görseler.

:(((
  • fortissimo • 10 Ağustos 2004 16:39 • #436565
    Bence yardım fonu yerine özel bi tim kuralım hiyaaaaaaaaaaa:)
  • fortissimo • 11 Ağustos 2004 13:56 • #436620
    fortissimo... ?

Bak şimdi...

Önce bir ada tahsis edeceksin...

Sonra kurduğun özel timle piyasada ne kadar abuk sabuk sarkı söyleyen,müzik yaptığını zanneden insan varsa hepsini toplayacaksın...Tahsis ettiğin adaya götüreceksin.

ve orada bu insanların hepsine tarım yaptıracaksın, böylelikle dünya üzerinde bir işe yaramış olurlar.Üstelik tarım ürünlerini yurt dışına satıp ekonomiyi de biraz dogrulturuz.

Kulaklarımıza takılan accayip sarkılar yapılmaz böylelikle...

Hahaha nasıl fantazi ama:)))
  • fortissimo • 11 Ağustos 2004 18:21 • #436650
    fortissimo... hımm mükemmel!

Nerede o günler?

Yani benim bu projemde istekli çalışacak insanlar vardır senin gibi ama şu adayı alacak para olsa eheheh :) Neyse hayal etmek bile güzel.

Eğer bir gün gerçekleştirme şansım olursa ilk seni ararım:)
  • shaq • 11 Ağustos 2004 19:14 • #436653

hayır kurumları için toplanan paraları çalarız :)) bu proje kadar hayırlı bi şey yok ne de olsa di mi ama? ;)
  • fortissimo • 11 Ağustos 2004 19:16 • #436654

sana 666 hitler diyelim bundan sonra...:P