-
tırsmayın bi yere gittiği filan yok..hurafe bunlar:)
-
Dostum,Darkflames dediğine katılıyorum,
Beyoğlu biraz öyle oldu,çok komik işte eğleniyoruz millete bakıp ama bu iş görüntüyle olmaz yani ama onlarda sadece görüntü olduğundan farketmez olmaları ya da olmamaları,görüntü yanıltır zaten hep...
Herşey yerli yerinde bence bunlar geçici böyle nasıl desem moda gibi birşey herhalde onlar için...Sıkılırlar yakında...
-
İstiklal garip garip tiplerle dolmuş abi ne bok olduğu anlaşılamayan gıcık gıcık zengin züppeleri...
Bi bok zannediyolar taksimde boy göstermeyi sadece hava olsun diye dolaşıp duruyo gerzekler. Sonra gerçekten gezmeye bi şeyler almaya giden bizlerin göz zevkini bozuyolar... >He birde eskiden ortaköy vardı lan gezerdik dolaşırdık kuruçeşme , meydan falan güzel yerlerdi,,, lan ne zaman laila diye bi köpek klübesi açıldı gidilmez oldu güzelim yer işte durum bundan ibaret... Ya biraz alakasız oldu ama idare edin artık... Asıl konuya gelelim bizim gibiler olduğu sürece ve biz izin vermeden metal hiç bir yere gidemez...
-
gitme durr metaal!!
haklısın Nightwish kardeşim ya resmen ele geçirdiler heryeri:((..
-
gitme durr metaal!!
valla ben rock dinlerim.Metal i de severim sayılır.Kimilerine göre tamamen gürültü de olsa sevdiğim müziğe yakın tarzdadır.Çok fazla bir bilgim yok ama olay metal elden gidiyor konumuna geldi ise olay ciddi.Metalci dostlar gözümde her zaman karizma olmuşlardır.Sert mizaclı, asi tavırlı, dünyayı tanımaz, alkol sever insanlardır.Bende öyleyim aslında ama metalci diyemiyorum kendime sonra özentilikten farkım olmaz.Bence olay ülkemizle alakalı.Pop,türkü,clubber,ticky derken ortalıkta milyonlarca insan türemeye başladı.Biraz farklı olmak isteyen insanlarda aynı rock müzikte olduğu gibi baba bir metal grubunu sadece bir tanesini hatmedip sokağa çıkıyorlar.O vakit bu işleri bilmeyen bir insan herkesi öyle zannediyor.Benim tanıdğım insanlar bozulmadan hala deliler gibi kafa da sallarlar,siyahta giyerler,kargadan başka da kuş bilmezler.Metalin bozulduğu falan yok yeterki siz sahip çıkın,koruyun.Kimsenin gücü yetmez..hade eyww...
-
ne gidiyosu çoktan gitti! eski kaliteli gruplar bile bugün bişi yapamaz oldular. örnek metallica, slayer...yeni çıkan gruplarda nedendir bilmem çoğu özenti gibi geliyor. klasik ritimlerle birşeyler yapmaya çalışıyorlar. kimsenin dinlediği gruba saygısızlık etmek istemem ama metal elden çoktan gitti!
-
bunu yazan sen misin minamy? gözlerimi yeşerttin valla. evanescence de ne metal ha!
metali yaşatmalıyız...
-
metal geçici bir heves ya da bir akım değil.benim için burda metali savunan herkes için eminim öyledir tabiiki metalin popüler olduğu (hatta trend)ya da olmadığı zamanlar hep oldu.bütün trendler gelip geçicidir metal asla.metal rifflerini kullanıp onu kötüleyen zihnitin ben neyse.metal elden gitmez merak etmeyin koçlar
-
gitmez gidemez
tamam çok fazla dinlemiyorum ama metal hiç bir zaman elden gitmez.metal ile siyahın bir benzerliği de siyah hiç bir zaman moda renk olmaz ama her zaman sevilen ve giyilen bir renktir.metal de öyle.hiç bir zaman metal öyle çok büyük kitleleri (pop kadar) peşinden sürüklememiştir.ama kalıcı kitlesi vardır.sağlamdır.sağdıktır.aynı zamanda şu yanlış inançtan nefret ediyorum."metal dinleyenler manyaktır.ne idüğü belirsiz mahlugatlardır" diyenler.metalciler/rock çılar her zaman hip-hop veya pop dinleyenlerden daha mantıklıdırlar.ne konuştuğunu bilen ve büyük çoğunlukla yüksek tahsilli insanlardır.benim gibi düşünenler varsa yazsın lütfen...
-
gitmez gidemez
Katılıyorum. babam 50 yaşında elektro gitar çalan biri. Ayrıca profesyonel olarak mandolin ve akordeon da çalar. Kaliteli müzikten anlayan bir insandır. O da metalin her zaman en zor türlerden olduğunu savunur.