Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal elden gidiyoo!!!

• JON_SCHAFFER • 10 Ağustos 2004 00:03 • #436465
    gitmez gidemez

evet düşüncelerinin hesine katılıyorum.metal dinleyicileri bir kaç yabancı dil bilen aklı başında okumuş adamlardır.bir şey dışında metalin çok büyük kitleleri peşinden sürüklediği zamanlar vardı.zaten metal patlaması o zaman oldu iyi ki olmuş.çok finlemiyen birinin bu müziği desteklemesi de ayrıca hoş bir şey.
  • Darkflames • 13 Ağustos 2004 17:20 • #436832
    Evanescence - Gothic rock/metal gibi bişey

yani karışımı
    ama bi theater of tragedy olamaz!!!
  • Nightwish • 14 Ağustos 2004 14:19 • #436896
    Evanescence - Gothic rock/metal gibi bişey

Dark yapma kardes evan la T.O.T. yi aynı foruma bile sokmamak lazım... Doğru demişsin aslında yanından bile geçemez. La bi Liv var birde Amy kaşarı karşılaştrılamaz bile... Amy, Liv in mikrofonu bile olamaz be...
  • Yunix • 14 Ağustos 2004 15:02 • #436898
    her sey yerinde duruyor merak etmeyin.

selam.
    metalin elden gittigi falan yok. her dinleyici istedigi muzige kolayca ulasabiliyor diimi? yeni yetme muzisyenlere türünün ne oldugu belli olmayan muzikleri dinlemek yada dinlememek bizim elimzde olan bir sey.

bu arada Darkflames : muzik gecmisini bilemem ama bilgilerin dogruysa 18 yasinda oldugunu goruyorum. eger gercekten eskilere dayanan bir cevre bilgin varsa o ayri...gecmisi araman ne kadar dogru bilemicem. birde ulkenin tek sokagi caddesi istiklal deil. daha ne caddeler var gormen gerek ;)
  • gitist • 14 Ağustos 2004 15:07 • #436899
    her sey yerinde duruyor merak etmeyin.

güle güle o zmaan metal..
  • Darkflames • 14 Ağustos 2004 18:54 • #436910
    gitist e hitaben

lan gitist seni fuckarım!!
  • Darkstorm • 15 Ağustos 2004 00:22 • #436934
    şimdi bi metal var
    ama o metal eski 80 lerinki (benim sevdiğim oluyor) o artık yok :(((((
  • arif • 15 Ağustos 2004 15:42 • #436974
    hiçbişeyin elden gttiği falan yok..çok istiyorsanız eski metal gruplarını dinlemeyi,teknoloji gelişti her şekilde ulaşırsınız..ve bu internette yapılan "metal öldü" muhabbeti çok komik..eski metalciler de eminim sizler gibi nette örgütleniyorlardı...onlar uğraşan insanlardı..ya da bi rock şarkısı dinleyebilmek için,bir konsere gidebilmek için aileleri ve çevreleriyle deli gibi kavga etmeyi göze alabiliyolardı..şimdi oturduğumuz yerde klavyenin başında "metal öldü" diyebilmek komedi gibi...dünya seni ya istediğin mp3 e ulaş hiçbişeyin öldüğü yok..bu "metal öldü" olayını yaratanlar da 18 19 yaşında tipler...sanki çok biliyorlar eskiden ne olduğunu da konuşuyorlar..evet batıda ölmüş olabilir ama Türkiye'de yeni başlıyor..ama bi de bu "metal öldü" özentileri olmasa daha da iyi olcak..çünkü duyan da bunları eski tüfek zannedip metal dinlemeyecek..garip bi durum tabi..."istiklal bizimdi!!" ya koskoca istiklal caddesini sana kim verdi ben hatırlamıyorum..çok uzun seneler orda oturdum halka açık bi yer..gece yarısından sona travestilerin,esrarkeşlerin,yankesicilerin; gece yarısından önce de fransız özentileri ve yiyişen çiftlerin mekanıydı da yeni yeni düzelmeye başladı..şu taksim denen mekanı seattle falan zannediyolar ona çok gülüyorum ben..kemancı,bi kaç müzik aleti satan dükkan ve uzun saçlı elemanlarımız böyle bir intiba bırakmış...ve çelişiyosun abicim...bir şey hem bir karşı duruş,hem de bir kaçış olamaz..kulaktan dolma konuştuğun çok belli..bir şeye hem karşı durup hem de o şeyden nası kaçabiliyosun? ya karşı dur ya da kaç abicim...zor olmuyo mu senin yaptığın gibi..valla ben denemeye çalıştım ama olmadı... "metal bir düşüncedir" nasıl bir söz ya? herşey bir düşüncenin ürünüdür..arabesk bile..bir kere tanımlamaların yanlış..yani sen metal bir mantıksızlıktır demeye çalşmışsın...ve nerde o eski günler demişsin 30 yaşındaymış gibi..henüz 18 yaşındasın..bu zaten işin en komik yanı..sanki o eski günleri görmüş gibi konuşma dalga geçerler..ve eskiden kastın sanırım bi 8-10 sene öncesi..ama anlayamadığım bişey daha var..10 yaşında bi çocuk nası istiklal ve civarında fink atar boyacı falan değilse?? istiklal nası senindi en ona şaşırıyorum ya..kim sana insanları gruplara ayırıp "şunlar istiklale girmesin" demem hakkını veriyo? özenti olsun ya da olmasın vize mi gerekli Türkiye'nin en gereksiz caddesine girmek için?? ya da o caddenin tapusunu sana kim verdi?? arkadaşlar böyle adamların "metal öldü" söylemleriyle galeyana gelmeyelim...zira hiçbir pokun öldüğü yok..
  • karakarga • 15 Ağustos 2004 17:41 • #436978
    bu amcayı kim kızdır5mış bu kadar anlamadım ama metal elden gidiyor harbiden de.bu arada nie ben öz türkçe kullanırken başlıgı yazan arkadaşımız gidiooooooo yazabiliyor?olmaz böyle bu nası gidiş?ne ölücek metal ya alalaa...ne yapıonuz siz böyle?velveleye vermeyin ortalıgı....
  • arif • 15 Ağustos 2004 19:59 • #436980
    beni kızdıran benim yaşlarımdaki elemanların sanki çok bi pok biliyorlarmış gibi eskiler hakkında "nerde o eski günler" triplerine girmeleri.. çok komik duruma düşüyorlar.. duyan da 60'lı yılları görüp geçirmiş bir eski tüfek konuşuyo zannedicek..