-
ben öyle çokkonsere giden biri değilimm ama geçen akşam akçayda b*ktan bi barda mor ve ötesi koseri vardı.zaten ilk şoku mvö'nin böyle bi bara geliceğii öğrenerk geçirdim.ama gelmiş şimdi gitmemek olmaz.bizde arkadaşlarla gittik.neyse içeri girmemiz 10.30u buldu buna dcek yok.ama çıkmaları 11 falandı.geldiler ne özür diledilir ne bişi sanka zorla sahneye çıkarttık.bu kadar piyasa bi grup oldgnu blsem hiç gitmezdim.
-
mor ve ötesi piyasa olduktan sonra çok değişti zaten.. bi havalandılarki sorma.. ama ordan bi düşerlerse...
-
terbiyesizler :)
-
zaten bu tavrı takınan kimsenin müzik piyasasında tutunabileceğini zannetmiyorum. yine türkçe rock yapıp efendiliğinden taviz vermeyen ve en azından kendi kitlelerine hitap edebilen şarkıcı ve gruplar var. umarım onların sesleri yükselsin; umarım müzik yapan kişiler önce adam sonra müzisyen olmanın erdem olduğunu anlayabilsin.
-
siz yine yarım saat beklemişsiniz..bize placebo 20:30 da çıkacak dediler ama beyfendiler sahneye çıkma tenezzülünü gösterdiklerinde saat:11:45 ti.birde ellerindeki bira ve sigaralarda cabası..
-
MVÖ daha önce de bir konserinde böyle bekletmişti. Gitmedim, gitmem de ama duymuştum. Yarım saatten birşey olmaz ama anlaşılan o ki, disiplin yok.
-
mvö ye taparım ölürüm laf söyletmem ama bende bu olayı yaşadım.
ank.daki sıradan bir lise konserine bir buçuk saat geç çıktılar...
-
ben mvö nün gs lisesi konserinde o kadar kötü bi kitleye,izdihama karşı 20 dk gecikmeyle çıkmalarına bile şaşırmıştım.ayrıca işin mutfak kısmını düşünün.yani teknik bi aksaklık olabilir.bu kadar abartıp,yüklenmeyin adamlara.ayrıca herkes bekletiyo ve kimse çıkıpta doğru düzgün özür dilemiyo.sadece mvö değil.çoğunuzun toz kondurmadığı şebnem'i üç saat beklediğimi biliyorum ben.fanta konserinde bile mvö erken indi.biz sandık ki şebnem geldi.nerdeeee 45 dk sonra çıktı sahneye.
-
ben yarım saat geciktiler derken içeri girdikten sonra.ben bara gittiğimde saat 6ydı.o yüzden koydu.
-
konser konser olsa...
Yaa kardeşim bence gidin vurun adamları diyecem de adamlar kurşun geçirmez cam olmuş, müzisyen olamamışlar. Nedir bu morun ötesi hastalığı daha tam olarak kavrayamadım.