Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

konser saygısızlıkları

• abuzerkadayıf • 27 Ağustos 2004 09:48 • #437877
    bu sene şenliklerde şebnem ferah geldi ama gelemz olsaydı. hem bizi 1 saat bekletti, hem sert parça çalmadı, üstüne üstlük neredeyse bütün parçaları koro halinde millete söyletti. sanki şebnem değilde koca okulu dinlemeye gittik... fakat yazmadan geçemeyeceğim bundan 2 sene önce haluk leventin bi konserinde ancak bu kadar insan çoşabilir ve seyirciye saygı duyabilir... adam 3 saat boyunca en ünlü parçalarının tamamını söyledi ve inanılmaz pozitif bi elektrik dağıttı... böyleleri de var hani...
  • mordiken • 28 Ağustos 2004 12:39 • #437958
    sanırım aynı konserden bahsettik.sana katılıyorum.şebnem delirtti o gün.sahneye çıkışlarıda ayrı bi komedi,sanki dünyanın en büyük grubu çıkıyo.zaten şarkılarını millete söyletmesine uyuz oluyorum.bağıran bi sürü iğrenç erkek sesi.zaten alanda toplasan on kız vardı.kalanı erkek.sahneye atlayanlar,hatuna yapışanlar...gs lisesi mor ve ötesi konserindeyse adamlar iki saate yakın sahnede kaldılar ve sevdiğimiz,bağırdığımz bütün şarkıları söylediler.üstelik kitle berbattı.böyleleri de var hani...
  • katatonya • 28 Ağustos 2004 20:59 • #437991
    mor ve ötesini korumak için söylemiyorum ama yarım saat hiç bişey değil ki. Bu güne kadar ben söylenilen saatte başlayan bi konsere hiç rastlamadım. Hiç biri de özür falan dilemedi. Bostancı'daki Pentagram konserinde 45 dakika ya da 1 saat falan beklemiştik. Yani adamları yerden yere vurmayın boşuna kim tam vaktinde çıkmış ki bu zamana kadar.
  • mordiken • 3 Eylül 2004 09:12 • #438424
    aynen katılıyorum.son noktayı koymuşsun yani söylenicek bişey kalmadı...
  • gokcen • 3 Eylül 2004 12:34 • #438438
    abuzer kardeşim bilmiyorum izmir konserinden mi bahsediyorsun ama aynı haltı bu kadın izmirdede yaptı,bulmuş kendi sesinin tıpkısı 1 vokalist oh..güya şebnem tapping bile yapıyormuş..vokal yapmaktan aciz..neyse siz gitmeyin daha konserlerine bence..gidersenizde çokşey beklemeyin..nede olsa o da popçu şarabından 1 yudum aldı..