-
bu yazıyı iyi sallamışlar
Hayatım boyunca ölümüne gerçekten üzüldüğüm iki dev sanatçı vardır: Biri Kurt Cobain diğeri Freddie Mercury'dir. Sözüm fibonacci ye: Herkes hakkında atıp tutmak kolay. Milyonları etkileyecek müzikler yapmak her delikanlının harcı değil... Mozart, Beethoven gibi adamlar gibi bu iki sanatçı da müzik dehasıydı bence.. takdiri size kalmış, özel hayatlarında yaptıkları delilikler beni onlara daha da bağlar. Hepimiz biliyoruz tüm müzik dehaları en güzel bestelerini en kaçık oldukları zamanlarda yapmışlardır. En çok üzüldüğüm de o yüzden Cobainin yanında sadece bir kalem ve kağıt yerine silah olmasıydı.
Şimdi en iyi albümünü dinliyor olurduk...
-
bedeni ölmüş ve cevap hakkı olmayan bir insan için konuşmak ne kadar anlamsız...
aslında o cevapsız soruları çoktan yanıtladı..!!
karar mekanızması bukadar güçlü ve depresif halini bu kadar mükemmel kullanabilen bir insan için ne denebilir..
söylenmemiş sözler için ağlıyorum ben...
ve söylenmişler için haykırıyorum....SUSUN!
vurun courtney'e.........!
-
nesya;
günümüzde samimiyetten uzak,gerçekten soğuk ve zararlı o kadar fazla şey var ki yitirdiğimiz güzellikleri konuşmak,tanımaya çalışmak ve anmak lazım yoksa tüm bu pisliklerin içinde boğulur gideriz. Kurt Cobain varolduğu süre boyunca bir şeylerin mesajını vermeye çalışmış,öğütler veya nasihat çeker gibi değil,adam kendi sorunlarını aktarmış ve insanlar bir bakmış Kurt'ün söylediği her şey yalnız onunla sınırlı değil,koca bir toplumun ve dünyanın ayrıntıda gizli büyük yanlışlarından doğan sorunları. bu açıdan konuşmak ve teselli bulmak lazım çünkü dünya öyle bir yolda,hayatlarımız uzun vadede öyle bir açmazdaki bugün bunu anlatan kimseler yoksa,herkes şöhret ve para peşinde yalan söylüyorsa biz bunları kesinlikle konuşmalıyız.
courtney'e vurmaya gelince,vurun vurabildiğinizce...
-
ben KURT hakkında konuşulmasını anlamsız buluyorum...yazdıklarımı tekrar okursan nedemek istediğimi anlıcaksın baran..
onun felsefesini sürdürmek için hiç susmamalıyız elbetteki...değerleri yitirmenin alışkanlık haline geldiği günümüzde palavralara meydan verip gerçekten anlamayı es geçen insanları dinlemek istemiyorum ben...
çünkü artık KURT ve onun gibilerin hakkında söylenenler boyut değiştirdi...kim öldürdü? karısıyla ne yaşadı? ne kadar hap aldı?
bunlar mide bulandırıyo artık..ve eğer böyle anılcaksa ben anmak istemiyorum...
courtney'e vurmaya devam...!
-
Kurt'ün hayatta ne hissettiği,dünyadan ne aldığı ve ne bıraktığı konuşulmalıdır,özeli değil,o yüzden katılıyorum.
ben Kurt'ün yayımlanan mektuplarını okumadım,özelini araştırmadım,hakkında çıkan tonlarca dökümanın aslını merak etmedim ve önüme konsada okumam çünkü ucunda Kurt var ve eminim kötü hissedecek,bir takım insanlar para kazanıyor O'nun üzerinden.
başta anlamamıştım,sağol :))
courtney'e acımak yok...
-
Courtney bile olsa insan insandır :) Acıyın biraz, acımıyosanız dinlenin biraz...
KOŞ COURTNEY KOOOŞŞŞ :P
-
courtney'e vurmak farz ötesidir..
sigara...
-
sigara yok baran....courtney verelim...
:P
-
kalbime mi indireceksin sen?? :)))
sigaram var,kulak arkası yapacaktım zaten :))
keşke Chuck'ın ölüm yıldönümü hakkında ki yazım bu kadar cevap alsaydı,yazık...
-
Abi Helal olsun uğraşmışsın yazmışsın o kadar.nirvana hastası bi kız olarak Kurt'ün ölümü acayip koyar hala bana!Kurt diyorum elbette amcamın olu deĞil ama o tarzında en iyiydi.Hala dinlenip kasedi hala satabilyorsa bu da onun kalitesini gösteriyor.Gitarımı onu dinledikten sonra aldım elime ve müzik setimden kasedi eksik olmaz.........Öldü AMA EMİNİM ŞU AN BİZDEN DAHA MUTLUDUR!kURT BURDA HAYAT BOKTAN YOLA DEVAMM!