-
[::K.İ.L.İ.T::]Arkadaşlar anladığı kadarıyla arabeske ön yargılıyız ve tarzınızla uyuşmuyo.dimi.ok.Müslüm Gürses i değilde tarzını(arabesk) sevmiyorsunuz.dimi.ok.O zaman yabancı ve özentisi olduğumuz grupları bi kenara bırakıyoruz.ama nasıl -bırak bırak bi şey olmaz gene dinlersin.Şimdi geliyoruz mevzuya kardeşim müslüm Gürses'in sesyapısına sahip kaçtane Rocker ya da metalci var...aaahaaa şimdi geldik mevzuya 1.Müslüm Gürses neden Rock ya da Metal söylemesin 2.Düşünün yeryüzünde Müslüm GÜRSES gibi böğüre bilecek kaç tane adam var. 3.Müslüm Gürses kadar bu işe yatkın ve bu iş için doğmuş kaç kişi var??Eğe ozaman ne söylenip duruyorsunuz garaja bi Müslüm Fanı açarız ilk funerlarıda siz olursunuz hem bizimde dünyaca ünlü bi rockerımız olmuş olur ki Türkiyenin dünyaca ünlü kaç tane rocekerı var siz fazla düşünmeyin ben söyleyeyim '0'(sıfır) hemde şu yabancı özentinizden kurtulursunuz.Yalnızca bi görüş not:Garaj bekçisi umarım bu formu yayınlayabilecek kadar adaletli bi kişiliğe sahipsindir.Selamlar
-
[::K.İ.L.İ.T::]Sen ilk önce müzik eğitimi al ondan sonra buraya ne yazıyorsan yaz... Müslüm Gürses in sesi taklit edilebilir en kolay ses türüne sahiptir. Kaldı ki bilmediğin bir konuda konuşmaya kalkıyorsun beni sinirlendiriyorsun. Çünkü arabeski bu kadar savunan birisinin rock ve metal dinlemesi çok saçma olur. Ya ruh hali bozuktur ya da kulaklarında bir sorun vardır.
Şarkı söylemek ruh işidir, gırtlak ile değil ruh ile söylenir.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Müslüm babanın çok kolay taklit edilebilir gibi görünen sesini kimse ne taklit edebilir nede daha iyisini yapabilir.Besbelliki sen hiç müslüm dinlememişsin ondaki o ruh kimde var?Bu böyle biline
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya sen iyice saçmaladın..bilinçsizce konuşuyorsun?Niye bize özenti diyorsun ve bu cürreti nereden buluyorsun.Müslüm kim rock kim?metal kim?Sesi taklit edilir tabi piyasada ondan 3 tane var.Bırak bu savunduğun saçmalıkları.Değişeceğin yok ama beni ve bir kısımımızı belki alayımızı zerre ilgilendirmiyorsun.Ve hakikaten insanın asab sınırlarını zorluyorsun.Allah sana tez elden akıl ve fikir ihsan eylesin.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Müslümün rock söylemediği doğru ama bu söyleyemeyeceği anlamına gelmez-1 Piyasadakiler müslüm kadar derinden söyleyemiyor ve tam olarak taklit edemiyorlar-2 Ama piyasadakilerde rock&metal söyleyebilir-3 Özenti konusunda da:Aranızda özentiler olduğunu zaten itiraf ediyorsunuz:))
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya ağlayacam şimdi.Bak canım kardeşim...Hakan bilmemne çıktı ya piyasaya müslüm dükkanın önünden geçerken dinlemiş bunu yanındaki afet-i devran(muhterem nur)'a demişki hanım ben bu şarkıyı ne zaman okudum.NAsıl oluyo şimdi kendi bile ayırt edemiyo.Sen o inanılmaz müzik kulağınla çözdün işi.Senin bi halttan anladığın yok bence.Geyiğine takılıyon burada benide çıldırtıyosun.Senin işin gücün yok mu Allah aşkına.Yardımcı olayım sana sabah 5 akşam 12 tel yok,internet yok.Ne dersin?
-
[::K.İ.L.İ.T::]Bundan sonra bu nickli üyeye hiçbir üye cevap vermeyecektir. Teşekkürler...
-
[::K.İ.L.İ.T::]arkadaş bana kalırsa müslüm gürses kendi tarzını bile iyi yorumlayamazken rock parçalarını hiç seslendiremez. o kişi o tarz parçaları yorumlayamaz diyorsak bu "müslüm gürses olduğu için" değil, tarzı olmadığı içindir. opera da söylesin o zaman? neden rock?
-
[::K.İ.L.İ.T::]
Bundan sonra bu nickli üyeye hiçbir üye cevap vermeyecektir. Teşekkürler...
Divinemusic bu alemde raconu sen kesiyon helal olsun çok yürekliymişsin.Emirler yağdırıyon ilginç bi yönetim sisteminiz varmış scarFace ve diğerleri duydunuz dimi.:)
arkadaş bana kalırsa müslüm gürses kendi tarzını bile iyi yorumlayamazken rock parçalarını hiç seslendiremez. o kişi o tarz parçaları yorumlayamaz diyorsak bu "müslüm gürses olduğu için" değil, tarzı olmadığı içindir. opera da söylesin o zaman? neden rock?
İnanamıyorum yaa herkes Müslüm hakkında çok iyi tanıyormuş gibi ileri geri konuşabiliyor.Sizde zaten doğuştan bi Müslüm funı var galiba. Kimsenin bi tarzı yoktur herkes kendi tarzını yaratır ya da var olan tarzlara uyumsağlamaya çalışır bu da Müslüm Gürses için hiç problem teşkil etmez.Adam eski türk filimlerinde bile çok güzel kavga etmesinin yanında çokda güzel karete figürleri sergiliyor takdir etmek lazım.Neden Rock çünkü ülkemizde uluslar arası çapta kendini ispat edebilmiş bi rocker yok....
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu tip bizle dalga geçiyo ne takıyosunuz?