-
[::K.İ.L.İ.T::]Evet yürekliyim, sen de benim yüreğimin onda biri varsa karşıma çık aslanım?! Yüzyüze görüşelim senle ne dersin? Bence daha sağlıklı olur...
Arkadaşlar Müslüm ün profiline bakın; 'benden daha psikopatı yoktur' gibi bir şey yazmış :) Ulan senin her yerin psikopat olsa ne olur :) GRJ ın palyaçosu eksikti o da tamamlandı.
Söyle bakalım aslanım nerede oturuyosun sen bakalım?
-
[::K.İ.L.İ.T::]iyice saçmaladın be...Müslüm benim infomu incele sadece soyadım yanlış gerisi doğru.Nereli olduğumu da sor,nereden geldiği mi de sor.Divinemusic sana ağzının payını vermiş ama neyse artık...
-
[::K.İ.L.İ.T::]hehehe valla çok komiksin. karate marate kopardın. ben de söylediklerinde ciddisin diye mantıklı bir açıklama getireyim diye uğraşıyorum. müslümün bir de yengeç yürüyüşü vardır sen onu da seversin. senin müslümü bursada bi dönercide görmüştüm. sene 2000. adamlar bi horanda geldi yedi içti hesabı ödemeden gitti. işte senin dünya starı rocker müslüm böyle biri. bence müslüm olsa olsa "rakı"r olur. çok içer kendisi malum.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Sürekli kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz ve ne dediğinizi bilmiyorsunuz!!!Muhattap almayın diyen sen değilmisin.Belliki sen muhattap alınmayacak birisin.ağır konuşurdum ama garaj bekçisine karşı olan saygım ve formun gerçek bir tartışma niteliği kazanmasını istediğmden dolayı birşey söylemiyorum ve şunu bilki hayatında karşına çıkıp yüzyüze görüşmek isteyeceğin en son insanlardan bir tanesiyim bunu aklına iyi sok.Çok ciddiyim+Davetine açığım...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Bak canım kardeşim sen şimdi bana sadece nerede oturduğunu söyleyeceksin tamam mı?
-
[::K.İ.L.İ.T::]müslüm kardeş müslüm gürsesin rock söylemesi senin ne gibi bir işine yarıyacak haa çok istiyorsan birazda bilgisayar kullanmayı biliyorsan yüklersin 1-2 dj programı açarsın müslümün şarkısını sesinide rock olarak ayarlarsın yırtınır durur müslüm baba.zaten 3- 5 şarkıdan sonra onun babalığından da şüphe duyarsın.ha yanlış anlama müslüm ayrı bir ekol ama rock veya metal için değil.istersen 1 kaç sitede daha yaz mesela arabesk sitesine yaz bakalım onkların düşüncesi ne olacak.
-
[::K.İ.L.İ.T::]KOPARTTIN BENİ VE SONUNA KADAR HAKLISIN...
BEN ROCK VE METAL MÜZİĞİ SEWERİM AMA FUN I DEĞİLİM ADAMLARIN FELSEFESİ HOŞUMA GİDİYOR... ANAHTAR KELİME BU İŞTE "FELSEFE" Kİ MÜSLÜM DE OLMAYAN ŞEY DE BU... YANİ METAL E EN YATKIN SESİ BİLE OLSA FELSEFESİNİ BİLİPTE SÖYLEMEDİKTEN SONRA SADECE POPULER OLUR VE 2 AY SONRA UNUTULUR...
HA BU ARADA BU FORUMU AÇAN MüslümGürses KARDEŞİMİZ ÇOK DUMANLI GEZİYO HERHALDE... AYIK KAFAYLA YAZILCAK ŞEYLER DEĞİL BUNLAR...
-
[::K.İ.L.İ.T::]MAUHMSUHS bu tartışmanın sonunda biri ölür... arkadaşlar harbiden kapışçaksanız silahla duello yapın sırtınızı dönün birbirinize 10 adım bam bam bam... bende çok güzel iki makine var satabilirm size (ama para peşin) biri altın sarısı (ıyyyy kırooo deme şahane ötesi duruyo) diğeri silver... altın kaplama olan 9mm sakınmaz marka... silver de 45 lik süpper bi alet markası duyulmamış bi alman ama almanlar sağlam makine yapar...
eee duello yu nezman yapıonus bakalım :D
-
[::K.İ.L.İ.T::]
Müslüm GÜRSES gibi böğüre bilecek kaç tane adam var
ehuehue sayiim mi?
-
[::K.İ.L.İ.T::]yahuu niye cevap veriyonuzki BELLİKİ BİZLE KAFA BULUYO RESMEN!!!!!
daha öncede olmamışmıydı yok lilix_avril miş falan
şahsen ben bu lafları ciddiye almıyorum.
kimse o eglencek bişi arıyodu heralde böyle bişi yapmış.....
bence sizde ciddiye almayın.
ama cidden sıkıyo artık böyle şey çünkü ciddi ve güzel içerikli bi site!!!!
bunu bozmayın derim ben!!