Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN COVER YAPIYORSUNUZ?

• divinemusic • 20 Ağustos 2004 16:21 • #437345
    Kardeşim sen müziğini dinle ben de dinleyeyim ok? Polemik yaratma boşu boşuna... Devam edeceksen ben de fena devam ederim var mısın? Yoksan, kapat konuyu...
  • s2ci • 20 Ağustos 2004 16:35 • #437346
    aman kalsın.. hiç tartışamam, çünkü baştan ön yargılı daldın olaya.. hernekedar başından beri tatlıya bağlamak istesemde sen polimik yaptın... bundan sonra zaten tatlıya bağlanmaz...
  • divinemusic • 20 Ağustos 2004 16:55 • #437347
    Siz rap ciler zaten hep böylesiniz. Ne demişler bir rap cilerden bir de cepçileriden kaçacaksın :)
  • SmOkE • 20 Ağustos 2004 17:02 • #437349
    YA KARDEŞİM COVER yapmadan adam tanınabiliyo mu SEN sÖYLE!!??örnek:duman herşeyi yak daha çok örnek war ama aklıma gelmiyo geldikçe ben sana cevap yazcam merak etme!
  • ScarFace • 20 Ağustos 2004 17:11 • #437351
    sorun o değilki?sorun s2ci efendi rock yapanlar niye hep cover yapıyor diyo.Bilmiyorki o rap şarkılarından daha fazla emek isteyen bir şey?bir daha oku da öyle cevap yaz bence.
  • No_Remorse • 20 Ağustos 2004 20:50 • #437366
    scarface haklı cover yapmazsan nasıl çalmayı öğrenecen he madem çalmayı biliyon o zaman sanane elalemin coverinden
  • chazy_chazzz • 21 Ağustos 2004 00:14 • #437389
    yaa bu ne biçim bi soru böyle???hayır bir kere bi amacı yok bana biraz tartışma ortamı yaratmak için açılmış bi forum gibi geldi.. bi kere cover müzikal açıdan gereklidir, sonra önceki nesillerde değer verdiğiniz adamların şarkılarını coverlamanız hem ustalara saygı manasında hoş olur hem de sesinizi duyurabilmenizi sağlar yaa tabi illa sizden öncekileri cover layacaksınız diye birşey yok tabii... ayrıca cover yapan adamında bestesi vardır...yaa bir de birşey soracağım tamam anladık rap yaspıyorsun ama bunu niye her forumda başımıza kalkıyorsun..yani eğer eski forumlara filan biraz göz attıysan rap ve rapçiler hakkında neler düşündüğümüzüde biliyorsundur..sen o müziği yaptığın için sana yanlış gelebilir ama rap te bize çok ters..yani sen düzgün bi adamsın belki ama ben şu rapçi camiasında bi tane bile düzgün adam tanımıyorum..karıları yalayıp yutan özenti şebek tipli herifler le dolu sizin piyasa...kırıcı olmamaya çalıştım umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır....
  • karete • 21 Ağustos 2004 00:34 • #437390
    muhamuha işte senin rap anlayışın bukadar... ceza rapçi mi sanıon sen? o hırsızın önde gideni 2 yüzlü şerefsizin teki, önce popçulara laf atıyor albümünde, sonraki albümünde ise onlarla feat yapıyor...

bu söylediklerinden eminmisin ya da sen rapçimisin bence alakan yok sadece bir dinleyici olabilirsin
  • s2ci • 21 Ağustos 2004 08:55 • #437405
    helal bea.. bitek sen anlattın şurda neden cover yaptığınızı... ben merak ediodum nie bukadar çok yapıyorlar die...

neyse.. sizin eski forumları okumadım, çünkü rapçiler hakkında ne düşündüğünüzü biliyorum ve siz çok ön yargılısınız diyorum.. o özentiler zaten rapçi değil, onlar kültür çatışması içinde kalmış tiky ler, bugün rapçiyim derler, yarın popçu, öbürgün tecnocu olurlar, ben çok gördüüüüm öylelerini, adamlar şimdi clabbır takılıyor...

siz bikere rapi yanlış tanımışsınız, çünkü gerçek rap yer6 dır ve kendini belli etmez... yer6 rapçiler öyle bol pantalon giyinip artis artis takılmazlar çok sade giyinip ağırbaşlı, delikanlı çocuklardır. o sizin gördükleriniz özentiler sadece... onlarla gerçek rapçileri aynı kefeye koymayın lütfen...

gerçek rapçiler herzaman rock a saygılı adamalrdır.. bikaç örnek vereyim, KARAKAN-DEFOL DAZLAK şarkısında jimy handrix sample si kullandı, KARAKAN-YAĞMUR un klibini bulun ve adamların nasıl tipleri olduğunu görün...

neyse benim amacım sizlere gerçek rapi tanıtmak onun için bu forumalrda böyle yazıyorum...

amacım rap ve rock kardeşliği...
  • ScarFace • 21 Ağustos 2004 11:10 • #437412
    chazy_chazzz +1