Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

YAPILMIŞ ROCK ve RAP feat leri

• s2ci • 21 Ağustos 2004 09:43 • #437409
    şimdi gene ben size rap in kardeş müzik olduğunu söyliycem (bıktınız ama ne yapayım, bi türlü kabul ettiremedim sosyete müziği olmadığını rock la aynı felsefeye sahip olduğunu)

gel gelelim ana mevzuya...

şimdiye kadar rockçı, metalci ve rapçilerin birbirileriyle yaptıkları feat lerden söz etmek istiyorum...

size bir rap sitesinden bir link atıcam lütfen okuyunuz...
    http://www.raportaj.com/thc/html/modules.php?name=News&file=article&sid=565

bunun dışında yeni feat lerde var... mesela şebnem ferah, erol büyük burç ve kayahan BARİKAT adındaki rap grubu ile feat yaptılar...
  • ScarFace • 21 Ağustos 2004 12:55 • #437416
    dostum ne yaparsan yap rap diye bir şeyi ben kabullenemem.Kabak tadı verdi artık ama.
  • Mar19 • 21 Ağustos 2004 13:53 • #437423
    scarface+1
    abi harbi baydım bende ya tamam rapçilerle rockçılar kardeş yurt dışında tüm rapçiler metal dinliyo rep olmasaydı dünya olmazdı hayat dururdu şu an yemek yiyip su içebiliyosak bu rep sayesindedir ok eyvallahta harbi yeter rep'ten bizene...
  • preoccupied • 21 Ağustos 2004 14:22 • #437426
    Dikkat ettim rapi dinleyenler hep krolar (doğulular)falan bu yüzden rap hele türk repi aslında bir arabekstir
  • fibonacci • 21 Ağustos 2004 22:37 • #437454
    rap ilk olarak disko müziğinden doğmuştur. elimde çok eski rap videoları var(1979 mesela). tam bir disko müziği. disko müziği ise funk'tan funk'ta blues'dan doğmuştur. buradan rock ile rap'in uzak akraba olduğunu savunabilir. son olarak diyeceğim ki, elektronik müzik rap'i berbat etmiştir.
  • chazy_chazzz • 21 Ağustos 2004 23:02 • #437459
    preoccupied bak buraya........

Dikkat ettim rapi dinleyenler hep krolar (doğulular)falan bu yüzden rap hele türk repi aslında bir arabekstir
    yaa sen nasıl bir mahluksun yaa..nasıl böyle birşey yazabilirsin doğululara bakış açın bu mu gerçekten...seni şiddetle kınıyorum..senin gibi bilmeden g.tünden konuşan herifler oldukça bi bok olmaz bu ülkede...kıroymuşş eminim o kıro dediklerinin hepsinin beyni senden iyi basıyordur...hem en azından onların beyinlerinin kafalarında olduğunu biliyoruz ama seninkinin nerde olduğu belli değil...g.tünde filan mı..çünkü bu kadar iğrenç bir cümle ancak ordan çukabilir.... hem doğuluların hepsinin arabesk filan dinlediğini de nerden çıkardın...neysee gerçi senin fikirlerinin nerden çıktığı belli....
  • s2ci • 22 Ağustos 2004 13:07 • #437486

helal bea.... burda dar kafalılar var... ama senin gibi insanlar sayesinde bunlarda susmasını öğrenecek gerçekleri kabullenecek...
  • mr_ky • 22 Ağustos 2004 17:32 • #437505

zihin ve dil arasında senin kadar ummahalı bir çalışma yapıp, kendini bilmeden başkalarına aynı yolla laf söyleyebilmiş mahkluk var mıdır bende onu bilmiyorum?

allah aşkına yaşını sordurtma bana! çünkü yaş ve beyin arasında ki ilişkiye inanmıyorum...
  • chazy_chazzz • 22 Ağustos 2004 17:51 • #437508
    mr_ky

mr_ky kime söylediğini anlayamadım..biraz açar mısın?..eğer banaysa iki çift lafım olacak..
  • mr_ky • 22 Ağustos 2004 18:24 • #437510
    mr_ky

yazdıkların doğrultusunda... evet. sana ithaf edilmiştir...