-
mr_ky
sana şu an mesaj yazamayacağım çünkü hemen çıkmam lazım..ama emin ol seni cevapsız bırakmayacağım yani baştan sağma bir şey yazmak istyemiyorum anlatmak istediğimi tam anlaman için yarını bekliicez.....ayrıca sen forumu tekrar iyice bi oku bence..olayın farkına varamadın sanırım...
-
preoccupied bak buraya........
kürtcede kro rekek çocuk demektiir insanlar birilireni kro falan diyosa bunu hakaret olarak kabul etmemek lazım o arkadaşı savunduğum için deil biligi vermek için söledim
-
evet şimdi geldim......
yaaa kürtçe manasınıda biliyorum ama sence
Dikkat ettim rapi dinleyenler hep krolar (doğulular)falan bu yüzden rap hele türk repi aslında bir arabekstir
bu cümlede erkek çocuk anlamında mı kullanılmış???? sana gelince mr_ky arkadaşım..ya sen yukarıda arkadaşın yaptığı iğrençliği henüz farkedememiş olabilirsin ama ben böyle şeylere gelemem...böyle kendini bilmezlerin tutupta tüm doğuluları aşağılamasını kaldıramam...ve emin ol bu lafı söyleyen biri benim yazdıklarımdan çok daha fazlasını hak ediyordur...beyninin yerinden de şüphe etmek lazım..ne olursa olsun insanlığa saygı denen bir şey olmalı..ne demek bu yaa..ayrıca kendimi bilmediğimi filanda nerden çıkardın emin ol ben ne olduğumu(kendimi) çok iyi biliyorum ve bazı arkadaşlar gibi bunu unutup başka insanlaları aşağılamıyorum..lütfen arkadaşlar böyle saçmalıklar yapmayalım birmirimizin asabını bozmayalım..ayrıca yaşımı merak ediyorsan profilime bakabilirsin...
-
evet şimdi geldim......
bazen insanlar böyle şeyler yapabiliyo bundada onun tam olarak hatası yok niye doğulular dedi de lazlar demedi veya çerkezler veya zenciler veya başka bişey eğer onun aklına ve bi çok insanın aklına ilk önce doğulular geliyorsa bununda bi sebebi var demektir ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali
-
chazy chazzz'ye
doğuluların aşağılanmasını eleştirmişsin ok o zaman
sence
prezervatifi balon sanıp şişiren
3-4 kadın ile evlenen
kadınları köpek gibi gören
vs.. çoğaltılabilir
böyle bi toplumu aşağılamak bence o kadarda kötü deil
(bende doğuluyum bunları üzülerek yazıyorum fakat gerçek bu okuma yazman var sanırım gazetelerde doğan kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğünüde okumuşsundur kan davası saçmalıklarınıda ne yazıkki doğuluların büyük çoğunluğu için arkadaşın yaptığı tabir biraz hafif bi yakıştırma
-
chazy_chazz e olacak:)
yaa evet hepsini biliyorum ama o birazda fazlaca görünen ve bazıları tarafından ÖZELLİKLE GÜNDEMDE TUTULAN YÜZÜ...artı öyle bile olsa hatta dahada kötü olsa bile tutupta tüm doğululara kıro denmez..ya da arabesk müzik dinliyor denmezz...ben şahsen metal dinlememe rağnem kürtçe şarkılar ve müzikler hep hoşuma gitmiştir. ama genede kimsenin böyle bir şey söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum..ne demek yaa..sen kimsin yanii..ayrıca arkadaşın yazdığı şeylerin sorumluluğunu taşıyamayacak biri olduğunuda sanmıyorum...hatasını kabul etsimn ve bir daha böyle şeyleer yazılmasın lütfen.. yaa türkler çok mu adam...bizi yönetenlere bakın mesela..yurtdışında en geri kalmış ülkelerin başını çekiyor görünyoruz.....ya da amerikalılar ya da almanlar.....ayrıca doğan kız çocuklarının gömülmesi islamiyet öncesinde yaygındı..o biraZ ESKİ HABER:))neyse ben asla fikrimden dönmeyeceğim söyledikleriminde hala arkasındayım(yaa bu arada biraz karışık oldu ama idare edin artık) ...saygılar:)
-
neyse abi haklısın sanırım zaten bende doğulu falan değilim yalan söylemiştim bi an gaza geldim :P
-
bu tartışma da kapandığına göre bekçim şu anlamsız topic i yayından kaldırır inş...
-
yaşını gördüm chazy. ve doğru orantılısın da yaşınla. herneyse. diyorsun ki saygı duyun bilmem ne peki sen bu kadar iğrenç saydığın meseja iğrenç bir karşılığı vererek ne yapmış oluyorsun? bana ondan farkını söyle.
konuşmadan önce iki kez düşünmeyi dene.
-
bu son (mr_ky...)
evet hatta yaşım orda yazandan 10 yaş küçük aslında...büyük yazdım:)))) evet saygı duyun diyorum burda 2 3 kişiden bahsetmiyoruz..tüm doğululardan bahsediyoruz...ayrıca bu kadar iğrenç mesaj yazan biri dahada kötüsünü duymayı hak ediyordur..bazen insanlara bir şeyleri anlatabilmek için onların yaptıklarını yapmak gerekir..yanlış veya doğru iyi veya kötü....ok??eğer onlara aynı iğrençlikle yaklaşmazsan yaptıklarının farkına varmazlar.ama sana nasıl anlatacağım vella bemnde bilmiyorum..neyse konunun fazlaca dışına çıktık....saptırdık gene scarface inde dediği gibi silinsin artık bu topic..zaten yerterince gereksiz vede saçmaydı üstüne bir de biz saçmaladık..ama eğer istersen mesaj atabilirsin....orda tartışırız....verdiğim rahatsızlıktan dolayı şahsım adına özür dilerim:)))