-
Yavuz Çetin'i tanımayan ortalıkta müzikten anlarım diye dolanmasın...
-
haklısın abi ya bende müzikle uğraşıyorum ama adamı bilmiyorum... ama bunda en az suçu olan benim... kimse tanıtmıyor, özellikle müzik öğretmenleri filan... valla artık götürcem Malmsteen cdlerimi dinlesinler bakalım gitaristler mozart, vivaldi, bach, beethoven'ı nasıl çalıyorlar... belki o zaman anlarlar...
-
dün dream tv de izledim Yavuz Çetin belgeselini ve ağladım..Yavuz un o hale gelmesini izliyenlerden nefret ettim..yurdum insanı Yavuz u nasıl tanısın onlar anca son çıkan telefon modelinden son çıkan araba modelinden anlar..merak ediyorum şu an nasıl geçiniyor Yavuz un ailesi..
-
kardeşim ben bu konu hakkında tamda yavuz abimin ölüm yıldönümünde'yavuz çetin i analım'isimli bir topic açmıştım..eski konulara giderseniz..yazılanları görürsünüz..ve artık yavuz çetin hakkında topic açmaktan vazgeçin..eskileri karıştırın..yazdıklarınızın hepsi ordada mevcut..
-
SAMSUNLUDUR..
BİRDE DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR HEP BU KADAR GÜZEL Bİ ADAM NASIL TOPRAK ALTINDA YA..
-
GERÇEKLER ACIDIR AMA O YOK.vE ONDAN SONRADA GİTARİST ÇIKMADI TEK ÜZÜLDÜĞÜM ONU ÖLDÜKTEN SONRA ÇOK KİŞİ TANIDI NEDEN DEMEYİN O ÖLMEDEN ÖNCE İNANIN ÇEVREMDE TOPU TOPU BEŞ KİŞİ ONU BİLİR VE DİNLERDİ BAZILARI ONUN TEK ALBUMU OLDUĞUNU BİLE SANIYOR YAZIK KEŞKE ONU BENİM GİBİ BİLMEYENLER BODRUMDA BİR KEZ CANLI DİNLESEYDİ ADAM BENCE ÇOK İYİYDİ VE HEP ÖYLE KALACAK KISACIK ÖMRE ÇOK BÜYÜK BİR KİTLE SIĞDIRDI O TÜRKİYENİN SATRİANİSİYDİ
-
yavuz çetin...çok şey söylemek mümkün.tek eksik fazla kişinin tanımamasıdır.ama bilen biliyor..Yavuz çetin türkiynin en iyi gitaristidir ve hala düşünüyorum böyle birisiyken nasıl kendine kıyıyosun.geriye sadece müziğini bıraktı.son sözün mümkemmel biriydi.
-
yavuz çetinin nasıl bir gitarist olduğunu tartışmak saçma ama No_Remorse senin ondan sonra gitarist çıkmadı demen yanlış olur. etrafta ne kadar sağlam gitarist var.. belki yavuz çetinden daha iyisi garaj forumlarında dolanıyordur.. kim bilir.. belki sen bile ondan daha iyi olabilirsin biraz kasmak ve özveride bulunmakla. james ölse eminim herkes onuh gibi gitaris çıkmaz diyecektir. bu muhabbetler lise sıralarında kulakda walkmen elde albüm kapağı arkadaşlarla yapılan geyikleri hatırlattı
-
yavuz çetin bence türkiyeden gelmiş, geçmiş en iyi gitaristtir. iyi gitar çalmak nedir peki? 64'lük nota değildir elbet, çalarken hissettiğin duyguları, dinleyenlere de hissettirebilmektir. o bunu yaptı. kendi ölümüne kendi karar verdi; şimdi jimi, john lee, muddy waters ve saymadığım diğer ustalarla birliktedir eminim. cennet öyle bir yer olsa gerek...
-
iki söz arasında 20 nota basabilen muhteşem insan...milyonda bir gelir böylesi...