Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şimdi bırakın yabancıları..Yavuz Çetin hakkında ne biliyosunuz bakalım? Veya tanıyor musunuz acep??

• TurkishMetal • 4 Eylül 2004 09:34 • #438543
    ben rock metal müzik dinlemeye başlayalı 5 sene oldu sanırım.parlak bir geçmişim yok ama bu sürede yavuz çetinin ismini ilk defa garajda duydum.anlattıklarınıza göre aşırı iyi adammış.ilk defa duyduğum ve ona değer vermediğim içim aşırı üzgünüm.ölüm nedeni ben değilim ama duysam ve kasetini alsam belkide hayatta olurdu.benim gibi düşünen belki birkaç insan daha olsaydı kim bilir belkide hayatta olurdu.artık korsanlardan daha çok nefret ediyorum
  • heimdall • 4 Eylül 2004 12:56 • #438561
    Ülkemizdeki bütün büyük değerler!!

Arkadaşlar Yavuz Çetin gibi birinin ayrıcalıklı olduğu kesin,belki daha iyisi vardır belki aramızda dolaşıyordur falan demeyin bu biraz özveriyle falan olmaz.O kadar kolay değil Yavuz Çetin olmak!Ama yavuz çetin bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi gitaristi değil en iyi iki gitaristinden biridir. Hasan Cihat Örter'i unutmayalım lütfen!!Yavuz Çetine yaşarken çok az değer verildi ancak şimdi hakkı veriliyor ama bari yaşayan büyük gitaristlere onlar yaşarken değer verelim ve böyle büyük değerleri kaybetmeyelim.
  • cartoon • 4 Eylül 2004 20:39 • #438592

istanbul'a ait..
  • baranthalas • 4 Eylül 2004 21:57 • #438599

yavuz çetin gelmiş geçmiş en iyi gitarist değildir ama en iyilerindendir..mesela benim arkadaşım ondan çok daha iyi çalıyor gitarı ve daha 17 yaşında..neyse mevzu o diil..ben Yavuz u mfö bodrum konserinde izlemiştim ve tam anlamıyla kitlenmiştim..izleyemiyenler çatlasın muahahahahahahahaha !!!