-
Bu tür müzik yapan insanlar MTV gel bizim kanalda şaklabanlık yap dediğinde koşarak giderler ve MTV ye yaranmak için olmadık samimiyetsizlik abidesi saçma sapan hareketler yaparlar.
Kendilerini satmış bu tip insanların popüler olmaması imkansızdır
Müzik tarihine şaklabandılar gelip geçtiler şeklinde yazılacaklardır
Ne bir Sex Pistols ın asiliğine sahiptirler nede REM in bir notasına
Arada iyiler var diye biri çıkabilir ama hip hop kültürü boktanki müzik iyiyse kimin umrunda
BMW li Mercedes li kadınlı kızlı klipler saçmalık
-
boş beleş topu fıs insanların işidir, nota bilmez, ritm bilmez, ton bilmez, sesi olmayan, klavyelere ve turntable'larla yapılan kalitesiz sesi bilgisayar ortamında bir mixer yardımıyla süsleyip aptal millete yedirmekten, kliplerinde penis bölgesini tutmaktan, kadın kız olayını abartmaktan, sonra da milyon dolarlar vurmaktan utanmayan kişilerin işidir...
ha ama bunu da kaliteli yapanlar var. onlara lafım yok. saygı duyarım. ama gene de aptalcadır.
-
arkadaşlar şimdi beni hip-hop cı veya rap ci sanmayın ama unutmayın ki hip-hop ayrı rap ayrı hip-hop hızlıca saçma sapan şarkı söylemek rap ise tam anlamıyla asiliği haklıyı özgürlüğü savunan bir müzik grubudur.ayrıca rap ve metal müzik'in doğaçlaması aynıdır.bu dediğiniz MTV şakdabanlığını hip-hop cılar yapabilir ama asıl rappırlar katiyen kesinlikle yapmazlar çok hip-hop cı arkadaşım var hepside özenti ama rapper arkadaşların hiç birisi özenti değil gayet samimi ciddi terbiyeli kişiler.onun için olayın içine nufus etmeden lütfen u tür müzik yapanlara karşı saygızıslık yapmayalım.biraz araştırırsanız metalinde rap inde temali aynı.
-
burda bi yanlıs anlama ve yanlıs anlatma var dj mixer ,rap hip hopla gelen bir kulturdur,bi muzik turu degildir,hip hop bir agacsa rap bir dalıdır,hip hop ve rap birbirinden farklı seyler degil,bak yine rap olayına girdim:P neyse profilime bakın yeter:PP
-
şimdi moruk senin dediğin adamlar rapçi değiller.. rapçiler öööle MTV ye falan çıkmaz, onlar sadece ritmik beat lere, flowlu okuyan, rape özenen popçular...
eminem MTV müzik ödüllerinde MTV ye küfür ettiği için hala davası sürüyor.... adam sansasyon yaratmak için yapmadı bunu...
-
sonicyouth arkandayım dostum bi de bazı gerzekler var rap ve hip-hop acıdan doğmuştur deyip ortalıkta asilikten caka satmaya çalışıyorlar manyak mı bunlar ne acısı herif acı çekmiş o yüzden sarı pembe ve benzeri açık ve canlı renkli abuk subuk bol kıyafet giyerek ortalıkta dolaşıyorlar pantolonları kıçlarından düşüyo. metal neyden doğmuş? rock neyden doğmuş lan!!? hıyar herifler siyah yas rengidir rock'n roll baş kaldırıştır acıdan doğmuştur hip-hop hayatı toz pembe görenlerin işi müzik değil resmen iş sektörü para kazanmak için yapılıyo bugün kıllı mıllı bi doğulu çıkıp hip-hop söylese o bile zengin olur bu öyle bişey ama hiçbiri rock'n roll gibi olamaz en kıral müzik rock'n roll derdim ama "rock kıraliyet sevmez"(benim sözümdür ileride hatırlarsınız. söylemişti dersiniz)...
-
Sonicyouth, rap konusundaki bazı görüşlerini destekliyorum ama sexpistols'un neresi asil ve müzik yeteneği konusunda rapçilerden farkı nedir? Sözüm punk müziğine değil yanlış anlamayın. Sex pistols şarkılarını da kötü diye nitelendirmek istemiyorum ama yetenek gerektiren şarkılar değil.
İkincisi senin dediğin arabalı kızlı tipler sadece rap içinde değil popüler kültüre dayalı tüm müzik türlerinde vardır tek amacı da dediğin gibi paradır. bunu tek bir müzik türüne maletmek doğru olmaz. Rock'n roll ve Rock müziği de artık dediğin gibi başkaldırı amacı taşımıyor. Bunun nedeni de tabii ki müzik sektörüne hakim insanların parayı elde tutma çabasıdır.
Sözüne bir eleştiri : Rock kraliyet sevmeseseydi Queen grubu asla bir rock grubu olarak ortaya çıkmazdı.
-
linkarkadaşlar şimdi beni hip-hop cı veya rap ci sanmayın ama unutmayın ki hip-hop ayrı rap ayrı hip-hop hızlıca saçma sapan şarkı söylemek rap ise tam anlamıyla asiliği haklıyı özgürlüğü savunan bir müzik grubudur
dj mıxer filan saçmalama hiphop bir kültürdür kardeşim bu işi biraz araştır hip hop ne bir şarkı ne de danstır sadece bir kültür bunun deişik etkileri vardır müzikte dansta bunlara müzikte rap denir dansta break filan falan neyse konu bu deil bende bişeyci değilim ama bu insanlar bu topıkleri sadece birilerine sataşıp rahatlamak için açıyor buraya yazanların hepsi bu tip kişiler yeni gelen arkadaşlarımızda şu forumu bi araştırsın rap veya hiphop kültürü veya break dans hakkında daha önceden yazılmış hakaretler var gitsin oraya yazsın dengesiz herifler ... bişeyleri kötüleyerek müziğimizi yani benim dinlediğim rock müziği yukseltemessiniz ice kendinizden uzaklaştırıyorsunuz bi de onların sitelerine girip bakın bakıyım başka müzik türleri hakkında bi aşağılama varmı neyse bidaha yazmıycam bu topiğe okumamda isteyen mesaj atsın
-
hip hop ve rap olayının farkını ve ne olduklarını gayet iyi anlamıssın bence,ben de mesajımda yazmıstım,insanların rap ve hip hop a bu kadar yanlıs sıfatlar yuklemelerı bılmemelerınden kaynaklanıyor,bugun televızyonda gorduklerı ve sokakta dolasan genclerı hıp hop sandıkları ıcın anlamıyorlar,benım detayıma bakan olayımı anlar gercı ama soyle soyleyeyım,mesala metallica dinleyen adama gunumuzde cogumuz ozentı derız ama metal metallıca degıldır,bunun bı underground kısmı var,kendını toplumdan soyutlamıs kısmı var,ıste aynı sekılde emınem 50cent snoop dog falan dınleyenlere de rapcı hıp hop cı dıyemeyız,yanı neymıs ,hıp hop ve rap ı bılmıyorsunuz ki yorum yapasanız,arastırmadan dınlemeden olmaz,bir asılıkle biseyleri asagılamak yanlıs,yapacaksanız turk pop muzıgı denen seye yapın onu
-
Selam ,
ben 1983`den beri Rap ve HipHop Müzikle ilgileniyorum.
Süper Breakdance yapardim ve Almanya Sampionuyduk( 1987 )
Grubumla .Neyazik´ki 1992´den beri HipHop´culardan Uzaklasdim cünkü cok Popüler oldugunda kendi Ruhunu Kaybeti.
Ha MTV´de yayinlanan Clipmaymunlari normaldir cünkü sözleri hep ben diyor Megaloman.Para Araba ve Y.... bende diyor.Taklitciler cok tabiki.Ama bu Yozlasma sirf HipHop´ta deyil bütün Alanda Mevcut.Bak Türk HipHop bana göre cok Temiz ve Ruha sahip.Favorim Ceza Keskinkilic.Peace