Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hip Hop ve Rap -kendini satanların müziği-

• s2ci • 7 Eylül 2004 08:44 • #438809
    vaybee taffkid'i tanırmısın?
    hoolandalı dünya şampiyonu b-boy?
    boe-b yi tanırmısın?
    killa hakan?
  • heimdall • 7 Eylül 2004 18:10 • #438854
    arkadaşlar bırakın rap ve hip hop saçmalığını konuşmak bile değer vermektir birde rap/hip hop saçmalığıyla metalin kökü aynı diyenlerin köküne kibrit suyu...
  • selkhet • 7 Eylül 2004 22:37 • #438880
    bu tür müzik dinlemiyorum.yinede böyle bir başlıkla topic açılmasını anlamıyorum.sevmiyorsanız dinlemiyorsanız bu sizin seçiminiz.bu size rap dinleyenleri aşağılama hakkını vermez.kimse kimseyi tercihleri konusunda yargılayamaz.
  • chazy_chazzz • 11 Eylül 2004 20:35 • #439225
    ya evet insanların tercihlerine karışamayız,yani karışmamalıyız. hip hop ta rap te müzik denemeyecek saçmalıklar bence...dinleyeceğim en son müzik türleri arasında başı çekiyorlar..yaa mesela geçenlerde 1 klip izledik bayağı siyasiydi ismini hatırlamıyorum ama sözleride fena değilmiş savaş abd vs şeyler anlatıyormuş diye duydum..ama genede tahammül edemiyorumçdinlemeye çalıştım ama olmadı...yani demek istediğim şu ki sözler filan manalı bile olsa(ki genelde olmuyor) ortada müzik denebilecek ezgiler olmadığı sürece bi boka yaramıyor....