-
veya demir tek mi daha iyi diye soruladabilir.her ikiside derim ben.Ama pentagramda demir soloları özlenmiyor değil.
-
demir demirkan fazla popüler diye istemediler o nu grupta.ayrılmasa daha iyi olurdu,ayrıldı yine iyi oldu.garip bir durum yani.D.Demirkan bence mükemmel bir gitarist.
-
bencede mükemmel bi gitarist ama sadece gitaristligi..
yani vokalligini beyenmiyorum bi grup gitarislik tam ona göre kendini daha güsel ifade eder
sesi beni pek açmıyo dorusu,işin hakkını veremiyo bence.
yani ayrılmasa daha iyiyidi!!
-
bunu tartışmak için çok geç kalmadınız mı?gereksiz bir tartışma ikisinide dinleyin işte...
-
son hali ile pentagram bence demiri arıyor ancak şu varki demir pentagram daki kadar iyi değil
-
demir yanlış yaptı..
-
Ben Demirin bu kararı hiçkimseden etkilenmeden kendi başına bu kararı verdiğini sanmıyorum.Yani bence sadece onun yanlışı değil.
-
bence pentagramda kalsaydi daha iyidi ama ayrilmasinin bir nedeni kesinlikle vardir bence ayrilmak istedigi için ayrilmamistir...neden ayrildigini bilen varmi? aslinda kendi albümüde süper ama yinede pentagramda kalmasini isterdim...
-
pentagram demirlede harikaydı halada harika demir pentagramlada harikaydı hala harika (ee şey vokali hariç diyebilirim. özelliklede pentagramın vokalisti murat varken neydi o uzun ice bir yoldayımdaki vokali, ya da ölümlüdeki.) zaten olmuş bitmiş bir şey tartışmayada gerek yok. her iki tarafta kendi yolunda mutlu mesut ilerliyorlar...
-
bence demirle pentagramın yollarının ayrılması bizim için kötü oldu. pentagram ve demir iyi müzik yapıyorlar ama ayrıldıklarından sonra pentagramın soloları iyice cılızlaştı ve demirde pentagramdaki konserlerinde olduğu gibi sert sololarını bizlere duyuramaz oldu... onlar için nasıl oldu bilmiyorum ama bizim için bence kötü oldu.