Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demir Demirkan,pentagramdan ayrılmak ile iyi mi etti?

• DarkAngel • 1 Eylül 2004 16:29 • #438252
    baska bir pentagram...

pentagram diye(yabanci)bir grup daha var...bizim pentagramin adi yurt disinda ne diye geçiyor??? sanirim diger pentagram bizim pentagrami isimler ayni diye dava etmis ve pentanin ismi yurt disinda farkli bir adla aniliyormus...bu konunun dogrulugu hakkinda bilgisi olan varmi??? Hatta sanirim pentagaram son albümü olan 'bir'i ''baska bir pentagram yok!'' sloganiyla çikarmislar...
  • amylynnlee • 1 Eylül 2004 16:36 • #438254
    baska bir pentagram...

pentagram yurt dısında sanırım mezarkabul olarak bilinioyoo ama bilinse nolcak yani ne kadar bilebilcekler muzigin hic bi turunu uluslar arası bi fan kitlesine ulasamyoruz...:((((((
  • devil_88 • 2 Eylül 2004 14:34 • #438333
    baska bir pentagram...

pentagramın konserine gitmem nasip olmadı ama bendekonser cd'si var demir sololarıyla sahneyi dolduran adamdı.ilk albümleri biraz pop-rock olmuştu ama son albüm baya iyi.
  • metaligirl • 2 Eylül 2004 20:53 • #438391
    baska bir pentagram...

pentagram'da kalmalıydı....
  • anaemics • 4 Eylül 2004 21:08 • #438596
    demir demirkan pentagramdan atıldıktan sonra bakın ayrıldıktan sonra demiyorum çünkü ayrılmadı onu tekmelediler benim teorim bir kez daha doğrulandı "kadın grubu dağıtır" bi kadın geldi yani sertab erener sonra pentagram kendi içinde bi patlama yaşayarak demiri dışarı atmak zorunda kaldı vokali kötü gitarı iyi sayılır ama pentagramın onun gitarına çok da ihtiyacı yok şimdiki durumu kötü değil bence hala süperler..
  • Blind • 4 Eylül 2004 21:19 • #438597
    arkadaşlar demir demirkanın son albümünü dinledikten sonra yorum yapın bence çünkü bana göre gerçekten sağlam bi albüm olmuş sesi konusunda yorum yapmıyorum ama demir demirkan kendide söylüyo zaten hiçbir baskı altında kalmadan çıkarttığı ilk albüm bu ve bu ilk albümde neler yaptığını gördü herkes başka yorum yok
  • Lucifer77 • 6 Eylül 2004 16:07 • #438747
    valla bildiğim bişey varki;türkiye de piyasa PENTAGRAM ın elinde..ve iyiki PENTAGRAM ın elinde..türkiyede bu işi layıkıyla yapan kişilere bakın (yeni jenerasyon tabiiki) PENTAGRAM çıkışlı..