-
abi mike portnoy diyorsunuz ama birde travis dinlemenizi tavsiye ederim.gerçekten çok ilginç ritimler yakalıyor eleman.portnoy biraz show yapıyormuş gibi geliyor bana..
-
dt düşmanı..kıl oldum..
-
Dinlerken şarkıyı dinlemekten çok arka plana dikkat ettiğim için hiçbi parçadan ilk seferde bişe anlamıyorum. Beğendiğim parçayı başkasına dinletirken de zehir ediyorum.. Ba ba ba solo gitara bak.. Ya da off çift krosa dikkat dikkat et ya da bak bak basçı arkada takılıyo gibisinden sçıyorum parçanın içine.
-
Beğendiğim bir parça olduğunda arka plan, ön plan, her tarafına dikkat ederim. Değişik ses sistemlerinde (müzik setinin hoparlörleri, arabanın hoparlörleri, kulaklıklar, vs.) dinledikçe daha önce farketmediğim şeyleri duyarım ve hoşuma gider. Ben de gokcen'in dediği gibi bazen bunlarla uğraşmaktan parçayı doğru düzgün dinleyemem :)
-
ilk dinlediğimde keşfedersem ederim yoksa bi daha pek ilgimi çekmez ilk pür dikkat yaani
-
hımmm..bazı şarkılar vardır ilk dinlediğimde fazla birşey ifade etmez,ama kendimi zorlayıp 5-6ıncı dinleyişimde 'en sevdiklerim' arasına girerler,bazılarıda üstünde düşünmeden ilk dinlediğimde ilgimi çeker ama 'şu neyi çalmış bu nassı solemiş' dersem işin tadı kaçar..türe bağlı :)))
-
mesela pink floyd,velvet underground gibi ustaları anlamak için bütün gün bi şarkıyı dinlediğim oldu..
sex pistols,doors,nirvana ilk dinleyişte melodik geldi bu iki cinside dinlemekten asla bıkmam:))