-
şebnem ferahı ilk çıktığından beri severim.ama artık bana monotonlaşıyormuş gibi geliyor.gerçi son albümü diğerlerinden daha kaliteliydi ama ben yine de biraz kendini yenilemesi gerektiğine inanıyorum.ve bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
-
şebo heryerde herzaman şebo beyah....
-
eskidimi tazelendimi bilemem ama bence dinlenmeye değer değil nacizane fikrim şimdi tak tak tak laf atılmasın . . .
-
şebo eskimez!!!!
-
bence türkiyede kendi dalında tek.ama ilk albümündeki tadı ben diğerlerinde alamadım
-
bence hala çok iyi
-
o asla eskimez... ama konserlerinde çok içip çıktığı zaman abartı sapıtıyo...
-
abi bu alemde eskimiyecek tek rock'cı hatun varsa o da sebnem ferahdır...yaptığı albüm bence tekrarı yapılamayacak kadar saglam..
-
yaa arkadaşlar lütfen yapmayın şunu yaa..tamam şeboyu sevin dinleyin ama ona rockçı demeyin çünkü değil...hiçbirinizin bateri ve gitar olan her müziğe rck diyecek kadar bilgisiz olmadığını düşünüyorum ve beni anlamanızı umuyorum..şebonun şarkılarına müziklerine bakarsanız rocktan çok farklı bir çizgisi olduğunu görürsünüz...sözlerinde genelde aşkı işliyor ama biraz farklı yapıyor sanırım bir de gitar filan var arada mileltte rock çı sanıyor...şahsen severim kendisini..yani dinlemem ama bir garezimde yoktur...eskime meselesine gelince şebo piyasaya girmiyor uzak duruyor şu aralar albüm klip fi,landa yok ondansır...böylesi daha iyi bence ama yeni albüm vaktide geldi..
-
chazy amy lee den iyidir bence şebo hem yerli malı hemde sesi amy ninkinden iyi şeboda onun ses teknolojisinin yarısı bile yokki zagada bunun değerini anladık şebo bitmez hastayım ona hasta evlenicem onla aşkım o benim