-
şebo özlem tekinle beraber türkiyenin ilk kızlardan oluşan rock topluluğunu kurmuş bir şahıstır.. adı volvox'tur..
türkiyede gerçekten rock yapan bir isim göstersene o zaman? şebo rock yapıyor.. ama ayakta durabilmek için biraz piyasaya oynamak zorunda.. bu yüzdende albümleri belki sert olmuyor, ama rock yapıyor..
gerçek rock yapan grupları görüyoruz.. albüm çıkarabilmek için parayı bile zar zor topluyorlar, ya da bir süre sonra yok olup gidiyorlar..
-
şebo aşk şarkıları yazıyo evet,ama çok güzel aşk şarkıları bence bunlar.herkesin bi tarzı vardır sonuçta.ayrıca eskiyeceğini de sanmıyorum.son albümü de çok güzel ama ilk albümün tadı bi başka.gitist'e de katılıyorum,maalesef ülkemizde gerçek rock yapanlar ya albüm çıkarıcak parayı denkleştiremiyo,ya da albüm çıkıyo ama belli kitle dışında(o da çok az bi kitle)tutmuyo.bizim halkın müzik zevki bi hoş zaten,onlar şakşukayı dinlemeyi tercih ediyolar.
-
bende cok sebverim ama suan onu dusunemem surgun yedim bundan sonra bilgisayar laboratuarinda yuksek seste music dinleyemeyecem kutuphanedeyim lanetler olsun........
-
arkadaşlar Şebnem Ferah bu ülkede herzaman kendi çizgisini koruyabilen ve daima kendini geliştirebilen bi sanatçıdır.
-
onu herzaman takip edenler iyi bilirlerki herzaman bi değişim içinde ve bence asla monoton değil
-
Hayat felsefesi ve yaptığı sanatı herzaman örnek aldığım bir insan olup çoğu rockçıdan daha rockçı bi insandır ve çok kaliteli müzisyen arkadaşları ile beraber bu işi yapıyor.
-
ŞEBO bilerek bu piyasaya göre oynamıyor çünkü kendi gibi hissedebilen insanlarla müziğini paylaşmak istiyor ve bunuda tüm yüreğini sonuna kadar bizlere sunarak yapıyor.
-
ben bu görüşlere kesinlikle katılmıyorum onu herzaman seven ve takip eden bi kitleye sahip ve bu ona çok mutluluk veriyor
-
Türkiyede bırakın rock müziği kaç kişinin ilk albümü 400bini aşkın satmış ve hala satılmaktadır.
-
Türkiyede 1 numara....
-
chazy... =)) yaw sarkılarında askı ısleyen rock yapmıyomu oluyo yanı =) acıkcası sacma geldı bana ne bılıım =))))))))allah bılır pınkfloyd fılan da pop yapıyolardır ama araya gıtar gırdıı ıcın fılan mılletımız rock sanıyodur ne cahelız yaw =) neyse bence şebnem muhtesem cızgısındende hıc sasmadı tam gaz dewaaaam ...
-
arkadaşlar aslında hepiniz aynı konu üzerinde geziniyorsunuz . şebnem ferahı tv den izlemeyip basın yolu takip etmeyenler eski günlerinde çalıştığı yerlerde canlı performansını dinleme şansını bulanlar . ki ben buldum . ne kadar şu anki haliyle farklı olduğunu bilirler bu müzik piyasası ve türkiye geneline hitap edip para kazanma hırsı onu da asıl yapmak istediği tarzdan uzaklaştırmıştır çoğu elemanlar gibi vel hasıl aslında şu an ki basın da yer alan şebo sadece ve sadece parasal sebeplerden dolayı boyamacadan ibarettir . . . Üstte rock yapmıyor diyen arkadaşım şu anki haliyle doğru demiş ancak dediğim gibi canlı perf. izlemişsede eski diyorum valgeçilmez bir rock girl olduğunu bilir . . . bu arada bi not şebo göçmendir dede tarafı biline .
-
Şebnem ferah rock yapmıyormu...
Arkadaşlar müsadenizle kaba etimle gülmek istiyorum..
phuhahauha:)
Ya bazı şeyleri eleştirmek çok kolay...
Ne yani rock yappıca aşkı işleyemezmisin şakılarında...
Ne yani rock yapınca aşık olamazmısın...
O kadının yaptığı tek şey yaşadıklarını anlatmaya çalışmak... Bunuda rock yaparak anlatıyor...
Sen herhalde rock yapan kişi olarak kafanda bi şekil çizmişsin..
Çizdiğin şekildede zannedersem aşk yok...
Müsadenizle birdaha kaba etimle gülmek istiyorum...
phahaha:)
-
eğer şebo rock yapıyosa amy de gothicin alasını yapıyor..yaa ben saygı duyuyorum seviyorumda şeboyu ama rockçı olaRAK DEĞİL...AŞK ŞARKILARI YAPIYOR HA GÜZEL Mİ O TARTIŞILIR Kİ BENCE AŞK ŞARKIsı olarak güzeller...ama rock filan yapmıyor...bu konu dah ÖNCEDE ÇOK TARTIŞILDI VE BİR SONUCA VARILAMADI HERKES İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNMEKTE ÖZGÜR TABİİ AMA BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM ŞEBO ROCKER DEĞİL......AMYY LEE YE BİN BASAR O AYRI BİR ŞEY AMYY DE KİMMİŞ AMA GENEDE ROCK DEĞİLK ŞEBONUN TARZI...
-
taş gibi hatun,kaygan hala...